Lifestyle

Végig rosszul csináltuk – Így kellene valójában borotválni a lábunkat

A szőrtelenítés ugyanolyan elemi része a hétköznapjainknak, mint a rendszeres fürdés, illetve fogmosás. Kiderült, hogyan kellene helyesen borotválnunk a lábunkat, hogy megelőzzük a szőrbenövéseket és a sérüléseket.

Van egyáltalán olyan, aki nem szabdalja folyton szét a bőrét?

Nagyanyáink korához képest manapság már lehetőségek végeláthatatlan tárháza áll előttünk, ha szőrtelenítésről van szó. A különböző gyantáktól kezdve, a vegyszeres krémeken át, a végleges (vagy annak mondott) szőrtelenítési eljárásokig millió és egy módszer közül választhatunk.

A legtöbben lentről felfele haladva borotváljuk a lábunkat

Mindenkinek más válik be, de az vitathatatlan, hogy máig a borotválás maradt a leggyorsabb és legegyszerűbb szőrtelenítési módszer. Persze, mint minden másnak, ennek is megvannak a maga árnyoldalai – a borotválásnak tartósságát tekintve bőven lenne hova fejlődnie és valószínűleg kevés az olyan nő, aki ne vágná meg magát legalább egyszer minden egyes alkalommal. És akkor még nem beszéltünk a kellemetlen szőrbenövésekről, amelyek szintén meg tudják keseríteni az életünket.

Cikkünk folytatódik, lapozz.

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.