Lifestyle

Október havi szerelmi horoszkóp: A Szűz párkapcsolatában minden százszor jobb vagy éppen rosszabb lesz

Az Ikrek találkozik egy számára fontos emberrel a múltból. Íme, az októberi előrejelzésünk!

III.21. - IVI.20.

Kos

Októberben sem tudsz igazán lazítani. A munkahelyi feszültségek a problémáidnak a legnagyobb forrása. Kevesebb idő jut a párodra, és a vele töltött időt sem tudod maradéktalanul élvezni. Folyamatosan az elmaradt kötelezettségeiden rágódsz, ez pedig kiélezi a köztetek lévő egyre nagyobb feszültséget. Ebben a hónapban az lenne a legfontosabb feladatod, hogy megtaláld az egyensúlyt a magánéleted és a munkád között. Próbálj meg hatékonyabb időbeosztást kialakítani és több közös programot szervezni pároddal.

IV.21. - V.20.

Bika

A hónap során rengeteg meghitt, romantikus és szerelmes pillanatot élhetsz át. Ettől függetlenül fáradtnak, kimerültnek érezheted magad, ami miatt nem tudod teljesen átadni magad a szerelemnek. Mintha az elmúlt időszak minden nehézsége ebben a hónapban nehezedne a válladra. Próbálj meg minél több otthoni kikapcsolódást beiktatni, amit kettesben tölthetsz a pároddal. Ha egyedülálló vagy, nagy eséllyel megtalálhat a szerelem a hónap végén.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ebben a hónapban csupa jó dologra számíthatsz. Rengeteg lehetőséged lesz átgondolni, megbeszélni az életednek, a kapcsolatodnak fontos kérdéseit. Fontos lenne, hogy ebben az időszakban lassíts, figyelj az érzéseidre, belső hangodra, keresd meg az esetleges félelmeid vagy bizonytalanságod valódi okait. Ebben a hónapban feljöhetnek régi emlékek, érzések, amelyek talán túlságosan felkavarhatnak. Akár egy érdekes találkozásban is részed lehet a múltadból egy számodra fontos illetővel.


VI.22. - VII.22

Rák

Komoly fordulat várható a magánéletedben. Ez az időszak felkavaró érzelmeket hozhat, és előtörhetnek az elfojtott, régóta gyűjtögetett sérelmek, amelyeket már régóta cipelsz a lelkedben. Ha fontos neked a párkapcsolatod, akkor érdemes időt szakítani egy komolyabb beszélgetésre. Amennyiben párkeresésben vagy, a régi csalódások emlékei meggátolhatnak abban, hogy nyitott legyél egy új kapcsolatra.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ez a hónap az új szerelemnek kedvez. Ha párkeresésben vagy, most rád találhat egy szenvedélyes, minden képzeletedet felülmúló szerelem. Használj ki minden alkalmat az ismerkedésre. A párkapcsolatban élők között komoly vita alakulhat ki talán a pénz miatt. Mindketten vigyázzatok arra, hogy ne hangozzanak el olyan bántó szavak, amelyekkel végérvényesen megsebezhetitek a másikat.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Először magadban kell bíznod és hinned, hogy szerethető vagy önmagadért, azért aki vagy. Csak ezután jelenik meg a társ, aki kézzelfoghatóvá teszi a szerelemről alkotott álmaidat. Párkapcsolatban élőknek ebben a hónapban komoly változás van készülőben. Kapcsolatuk vagy egy magasabb szintre emelkedik vagy szétválnak útjaik. Ha úgy érzitek, elrontottatok valamit és szeretnétek helyrehozni, ez az időszak remek lehetőség erre.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ebben a hónapban a teljes érzelmi skálát lesz alkalmad megélni: szenvedélyt, szerelmet, konfliktust, féltékenységet. Ne ijedj meg a nehézségektől, hanem használd fel őket arra, hogy kiállj magadért. Vállald fel az érzéseidet, vágyaidat, gondolkodj el egy kicsit magadról, az álmaidról, aztán nézd meg, így éled-e az életed. Párkeresőknek nagyon sok lehetősége lesz az ismerkedésre, a szerelemre. A hónap közepén használj ki minden alkalmat az ismerkedésre.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Nagyon tudsz szeretni, de gyűlölni is. Szélsőséges érzelmeid ebben az időszakban még jobban felerősödhetnek. A hónap közepén feltör benned egy erős vágy egy szenvedélyes kapcsolat után, vagy éppen a meglévő kapcsolatod átalakítására vágysz. Ha van lehetőséged, utazz el a pároddal, a környezetváltozás jót tesz a kapcsolatotoknak. Most nagy szükséged van rá, hogy más nézőpontból lásd az érzelmeidet, vágyaidat.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Izgalmas, fordulatokkal teli időszak vár rád ebben a hónapban. Lehetőséged adódik tisztázni a fontos kérdéseket, új alapokra helyezheted a meglévő kapcsolatodat. Amennyiben éppen párkeresésben vagy, a nagy szerelem is rád találhat. Párban, vagy pár nélkül ez a hónap tökéletesen alkalmas arra, hogy tisztába kerülj saját érzéseiddel. Ez egy kifejezetten romantikus időszak, érdemes most átadnod magad a szerelem és a szórakozás által nyújtott örömöknek.


XII.22. - I.20.

Bak

Fáradtnak, kimerültnek érezheted magad. A mostanában fennálló körülmények tovább rontanak ezen az állapoton. A hónap első felében próbálj meg minél több kötelezettséget, feladatot letudni. A hónap vége tökéletesen alkalmas lesz arra, hogy kilépj a mókuskerékből. Lazíts, pihenj, amennyit csak tudsz. Tölts minél több időt a pároddal, a szeretteiddel. A közös élményekből sokat töltekezhetsz, végre megoszthatjátok egymással az érzéseiteket, vágyaitokat.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Hamarosan elindulnak azok a változások, amelyek jócskán felpezsdítik az érzelmi életedet. De a legfontosabb az lenne, hogy addig tisztázni tudj magadban néhány dolgot. Mennyire fontos számodra a kapcsolatod? Mekkora áldozatra vagy képes a szerelemért? Amennyiben még keresed a párod, hajlandó vagy feláldozni a szabadságodat a szerelemért? Ebben az időszakban minden esélyed megvan arra, hogy megtaláld ezekre a kérdésekre a válaszokat.


II.21. - III.20.

Halak

A hónap során sokkal racionálisabb vagy, mint általában. Az érzelmeid stabilizálódnak, sokkal felelősségteljesebben kezeled az érzelmi problémáidat. Ha megoldandó helyzet van a kapcsolatodban, most nagyon jó eséllyel tudod rendezni őket. Amennyiben keresed a párod, a hónap közepe hozhat eget rengető szerelmet, forró pillanatokat. Ne keress kibúvót, élj vele bátran!

Leadfotó: freepik.com

Oldalak

Lifestyle
Home&Design
Az elmúlt időszak hemzsegett a váratlanabbnál váratlanabb lakberendezési trendektől, ezúttal pedig egy korábban nem kifejezetten lakberendezési célokra használt anyag került előtérbe.
Lifestyle
Ne tudd meg, mit okozott legutóbb, amikor zöld színű volt az ég!
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...