Október havi pénz és karrier horoszkóp: legyen egy kis megtakarításunk

Mutatjuk, hogy mit tartogat az október hónap karrier- és pénzügyi fronton! Íme!

III.21. - IV.20.

Kos

Október hónapban érdemes keresned a kapcsolódási pontokat, tanulj, ismerkedj, utazz! Próbáld meg változatosabbá tenni a mindennapjaidat, minél több kapcsolatot kialakítani, amennyibben szükséged van rá, újítsd meg a régieket. Kreativitásodat, tapasztalataidat most leginkább anyagi területen tudod hasznosítani. Bármilyen befektetésre, vállalkozásra, pénzügyi döntésekre jó időszak, de kapcsolatok nélkül ez most biztosan nem fog menni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Október hónap a hivatásod területére irányítja a figyelmedet, akár új munkára is számíthatsz, ha éppen aktuális, de a kollegáiddal való kapcsolatodra mindenképpen érdemes most több figyelmet szentelned, különösen akkor, ha az elmúlt időszakban voltak konfliktusaid. Nem ártana egy újfajta gondolkodási mód, mentalitás kialakítása, ne ragaszkodj mindig a saját igazadhoz, a világ sokkal színesebb.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Próbálj meg egy kicsit változtatni a munkastílusodon, ne egyedül csinálj mindent. Oszd meg a feeladatokat a többiekkel, így nem csak a terheid egy részét tudod letenni, hanem még a kollégákkal való kapcsolataid is javulnak. Sokat tanulhatsz tőlük, főképpen másfajta hozzáállást, egy új világszemléletet, munkastílust. Ez a hónap új munkát vagy egy új lehetõséget is hozhat, semmiképpen ne hagyd ki.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Ebben a hónapban a biztonság a legfontosabb számodra, ezért nézd át a pénzügyeidet, tartozásaidat, befektetéseidet és próbáld meg úgy rendezni őket, hogy a biztonságérzeted azért megmaradjon. Ne kapkodj, mindent gondolj át alaposan, az előző hónapban elkezdett dolgok most esnek át az első megméretettésen, most kiderül, hogy mennyire életképesek a mindennapokban. Ami nem állja ki a próbát attól válj meg mihamarabb.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Tanulni, utazni, új kapcsolatokat kialakítani, nyitni a világra, ezek a legfontosabb dolgok számodra ebben a hónapban. Hajlamos vagy elnyomni a saját érzéseidet, vágyaidat, még akkor is kompromisszumot kötni, amikor minden porcikád tiltakozik ellene. A sors most rá fog kényszeríteni, hogy felvállald az érzéseidet és végre megtaláld a saját utadat. Az önismeret sokat segíthet neked ebben, ha szükséges keress fel egy szakembert.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A szürke hétköznapok rengeteg energiádat elszívják október hónapban, rendet tenni, megoldani, megharcolni. A munkahelyeden, az otthonodban, a mindennapokban. Ne hagyd, hogy ez a mélybe húzzon, inkább állj meg egy pillanatra és nézd meg mi az amiért hálásnak kell lenned és mi az, ami már nem működik, hanem csak nyűg számodra. Ezútán már könnyen kitalálhatod, hogy mit kell tenned azért, hogy a számodra fontos dolgok újra beinduljanak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Biztos vannak vágyaid, álmaid, akárhány éves is vagy. Semmiképpen ne mondj le róluk, a hónap első két hete kitűnő lehetőségeket tartogat a végiggondolásra, utána már csak be kell indítani a dolgokat. Legyél céltudatos és kitartó, most sokat lendíthetsz az anyagi helyzeteden. Dolgozzd ki a stratégiát, semmit ne bíz a véletlenre és keresd meg hozzá a megfelelő segítőtársakat. Nem is hinnéd mennyien szeretnek téged és szívesen segítenének az álmaid megvalósításában.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ebben a hónapban a szokottnál is fontosabb, hogy együtt tudj működni másokkal, akár a munkáról, akár egy üzleti tárgyalásról vagy a magánéletedet érintõ fontosabb döntésekről van is szó. A hónap második felében érdemes beindítanod az új projekteket, kezdeményezéseket, a hónap első fele inkább arra ad alakalmat, hogy átgondold, valóban azt csinálod, amit szeretnél. A munkahelyi kapcsolataidat is időszerű lenne rendezned, mert ezen most nagyon sok múlhat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Október hónap első felében igencsak kiszámíthatatlan lehet az anyagi helyzeted, aminek többek között egy nagyobb, váratlanul felmerülő kiadás lehet a legfőbb oka. Nem ártana, ha egy kicsit óvatosabban és körültekintőbben körbejárnál mindent, mielőtt fontos döntést hozol az anyagi helyzeted vagy jövődet érintő kérdésekben. Október 22-e és 27-e sorsdöntő lehet, legyél résen minden lehetőségre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Október hónapban érdemes lenne egy kicsit jobban átnézni a családi kasszát és rendbe tenni a kiadásokat. Ha vannak gondjaid, akkor próbáld meg megkeresni, hol csúszott el a számításod és mi lehetne a jövõben a legbiztosabb taktika, hogy ezt elkerüld. Október 19-től jó esélyek mutatkoznak az anyagi dolgaid rendbehozatalára, ha munkahelyváltáson gondolkodsz, 30-a kínálja a legjobb lehetőségeket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ebben a hónapban keress új kihívásokat, célokat, olyanokat, amivel új lendületet vehetsz. Most minden segítséget megkapsz hozzá, barátaidtól, családodtól, kollégáidtól, a sorstól, csak higgy magadban. Október 27-e körül egy régi álmod válhat valóra, de csak akkor, ha elég bátor vagy hozzá és nem sajánolod a ráfordított időt és energiát. A pénzügyeidet illetően nem ártana egy kicsit tudatosabbnak lenned.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Remek anyagi és egzisztenciális lehetőségeid lesznek ebben a hónapban, különösen a hóanp elején lesz lehetőséged egy olyan pozicíót kivívni, amivel hosszú távon is elégedett lehetsz. A kiadásokkal viszont legyél óvatos, csak is a legszükségesebb dolgokra költs és tegyél el tartalékot, ha van rá lehetőséged. Kölcsönt semmiképpen ne vegyél fel és ne is adj kölcsön, még a barátoknak sem. Most csak is rajtad áll, hogy mennyire lehetsz aktív részese az életednek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!