Október havi egészség horoszkóp: figyeljünk oda jobban a táplálkozásra, vitaminokra

Legyünk körültekintőek és óvatosak. Íme október havi egészség horoszkópunk!

III.21. - IV.20.

Kos

Október hónapban a Mars a jegyedben jár, ráadásul visszafelé, ez túlzott idegességre, türelmetlenségre sarkallhat téged. Itt az ideje, hogy ebben a hónapban kissé lassíts a tempón, fordítst sokkal több figyelmet magadra. Gondold végig, mennyire élsz egészségesen. Megadod-e a testednek-lelkednek azt, amire szüksége van. Eszel-e elég zöldséget, vitalmint, ásványi anyagot? Mozogsz-e rendszeresen? Ebben a hónapban a rendszeresség kialakítása a legfontosabb.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Az elfojott érzelmek, indulatok előbb-utóbb utat törnek maguknak és akkor már sokkal kevésbé irányíthatóak. Ezért jó mindig aktuálisan megoldani egy-egy helyzetet. Most szembesülhetsz azokkal a problémákkal, amiket idáig elrejtettél, elfojtottál. A hónap első felében próbálj meg többet mozogni, minél többet legyél friss levegőn. 17-től figyelj rá, hogy "mit nem vesz be a gyomrod", mi az a dolog, amit nem tudsz megemészteni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hónap első felében érdemes lelassulnod egy kicsit. Próbáld jól érezni magad a bőrödben, megtalálni a belső békét magadban. Ha van valamilyen egészségügyi problémád, akkor most legyél kitartó. A hónap utolsó idõszakában sokkal érzékenyebb leszel, ez vonatkozik az étkezésedre is, ezért fontos, hogy tud kezelni a hangulatingadozásaidat, mert ezek egy idõ után komolyabb testi tünetekben is megnyilvánulhatnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Nagyon valószínű, hogy ebben a hónapban nem a saját egészséged miatt aggódsz, hanem talán egy közeli hozzátartozód lehet beteg és nagy szüksége van a támogatásodra és gondoskodásodra. Pedig most fontos lenne, hogy magadra is kellő figyelmet szentelj, hajlamos vagy elhagyni magad, a végsőkig elkeseredni. Meg kell tanulnod bízni magadban, a saját erődben. A hónap megtanít küzdeni téged a testi-lelki egészségedért.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Nagy valószínűséggel októberben egy vírus vagy egy átmeneti betegség váratlanul ágynak dönthet. A házilagos gyógymódok helyett inkább keresd fel az orvosodat és ne sajnáld magadtól a pihenést. Tested mindig jelez, ne feszítsd túl a húrt, hallgass a tested jelzéseire. Nagy tehetséged van ahhoz, hogy bármilyen helyzetből képes vagy felállni, de ehhez most muszáj lelassulnod, hogy legyen elég időd magadra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Balesetveszélyes ez a hónap számodra, amikor még az is könnyen elképzelhető, hogy az otthonodban szenvedsz balesetet. Ezért nagyon fontos lenne, hogy ne kapkodj, idegeskedj, legyél sokkal óvatosabb. Most érzékenyebb a gyomrod, a beleid, ezért esetleg időszerű lenne egy böjt vagy diéta, de főképpen ne egyél csak azért, hogy levezesd a stresszt és az idegességet. Ha ezeket orvosolod, akkor elkerülnek a betegségek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Októberben az egészséged megőrzése érdekében változtatnod kell az életmódodon, ami most sokkal könnyebben fog menni, mint gondolnád, csak el kell szánnod magad. Ez a hónap különösen aktív, ingergazdag időszakot jelez, használd ki, iktass be minél több mozgást, lehetőleg friss levegőn. Töltsd fel a vitaminraktáraidat, alakítsd át az étkezési szokásaidat, jó ötlet lehet ehhez egy szakértő véleményét is kikérned.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ebben a hónapban az egészséged megőrzése állhat a középpontban. Mindennél fontosabb, hogy ne sajnáld az egészséged megőrzésére vagy esetleg egy gyógykezelésre a pénzt és az idõdet. Hiszen a jövőben csak akkor tudsz aktívan élni és pénzt elõteremteni, ha rendben van az egészséged és a maximumot tudod nyújtani az életed összes területén. A fogorvosodat akkor is látogasd meg, ha nincs jelenleg problémád.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Tanuld meg kezelni a konfliktusokat, ahelyett, hogy magadban rágódnál egy-egy problémán, nézz szembe vele. Ez az első lépés, amely közelebb visz ahhoz, hogy megtaláld a megoldást a hangulatingadozásaidra, amelyek megkeseríthetik ezt a szép őszi hónapodat. Jó hatással lehet rád egy "kibeszélő terápia" is, ne félj felkeresni egy szakembert, ha úgy érzed nem boldogulsz egyedül.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Október hónapban nagyon fontossá válhat a testmozgás, ugyanis az elnyomott energiák elfojtása, a hosszú ideje fennálló idegesség a depresszió és a sikertelenség érzését válthatja ki belőled. Hogy ezt elkerüld, nagy szükséged van a rendszeres és intenzív testmozgásra, amellyel a megfelelő mederbe terelheted ezeket az erőket.Sokszor vagy bezárva a saját magad elé emelt falak közé, most itt az ideje, hogy lerombold ezeket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ebben a hónapban különösen érzékeny leszel, tested, főképpen az idegrendszered pillanatok alatt reagál a külvilág ingereire. Érdemes most figyelned a testedre, mindig jelez, figyelmeztet, ha "vészhelyzetben" érzi magát. Ha ezt elmulasztod, akkor könnyen előfordulhat, hogy egyik pillanatról a másikra alakulhat ki olyan helyzet, hogy orvosi segítségre lehet szükséged, akár még mûtéti beavatkozásra is sor kerülhet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Októberben egymást követik a stresszes helyzetek, muszáj lesz lazítanod, különben a sors fog erre kényszeríteni még pedig egy betegség formájában. Ezért többet kellene most magadra figyelned, lépj ki a mártír szerepből, ne hagyd, hogy mások kihasználjanak. Hidd el nem fognak jobban és többen szeretni, ha folyamatosan mások kedvére akarsz tenni. A hónap leckéje: "hogyan kell szeretni magam" című feladat elsajáttása, erre dolgozz ki egy neked tetsző "terápiát".

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!