Október a Kutya hava a kínai asztrológia szerint – számíts most magadra!

A Fa-Kutya nem vigyorog, inkább amolyan fapofa. Mit fog hozni nekünk októberben? Olvasd el szakértőnk, Padma előrejelzését!

Te se vigyorogj, mint a fakutya!

De, tőlem nyugodtan, sőt, tedd olyan gyakran, amilyen gyakran csak tudod, mert a vidámság az egyik legfontosabb összetevője a boldog életnek, akármilyen hónap van is éppen. De eljött az a pillanat, amikor nem lehet elsiklani a kínai asztrológia számunkra vicces jegyei fölött, hiszen a kulturális különbségeknek köszönhetően nem döccenőmentes az átültetésük, valljuk be őszintén. A Fa-Kutyánál csak a Víz(i)-Ló viccesebb, de jókat mosolyoghatunk magunkban a Disznó vagy a Patkány állatjegyen is, sőt ez utóbbiak kifejezetten sértőnek tűnhetnek a mi kultúránkban. Ezeken persze gyorsan túl kell lépni, és nem szabad belőlük viccet csinálni. A Disznó a tudás és a gazdagság, a jólét szimbóluma, a Patkány szintén rendkívül okos, találékony és remek az üzleti érzéke, ráadásul ún. románcvirág szimbólum, ami népszerűséget, szerelmet hoz a képlet tulajdonosának, úgyhogy bőven van miért irigykedni rájuk is. De térjünk vissza az épp aktuális Fa-Kutyához, hiszen a hónap október 8-án vette kezdetét, pár napja már benne vagyunk az új energiában!

A nálunk ismert „jókedvű” fakutyával ellentétben a Fa-Kutya zodiákus komoly és erőteljes jellemet mutat, olyan embert, akire minden körülmények közt számíthatunk. Szenvedélye a környezete segítése, óvása, felnövelése, miközben önmaga is óriásira nő – többnyire segítség nélkül, vagy rosszabb esetben az élete során fellépő akadályok ellenére. Időminőség tekintetében is hasonló energiák lengenek most körbe bennünket, de leginkább magunkban találhatjuk most meg ezeket az adottságokat. A jang-fa hatalmas gyökereivel ő maga talál meg és szív fel minden éltető táplálékot a saját maga számára – ilyenek leszünk most mi is. Ráadásul ezt egy olyan környezetben kell megtennie, ahol teljesen magára van hagyva. Senki nem áll mellé, nem biztatja, nem öntözi, nem támogatja. Elég hervasztóan hangzik, valójában a Belső Erő aktiválásáról van szó az ehhez legmegfelelőbb környezetben. Örülnünk kell neki, amikor elérkezik ez az időszak, és tudnunk kell, hogy minden képesség megvan bennünk ahhoz, hogy elérjük céljainkat külső segítség nélkül is – ne is várjunk ez utóbbira! Emlékezzünk erre, amikor e hónapban akadályokkal találjuk szembe magunkat! Ne adjuk fel rögtön, ne mondjunk le róla, és ne váltsunk irányt! Sikerülnie KELL, és sikerülni is FOG! Hogy miért? Azért, mert, – belül tudjuk, hogy úgy lesz, és kész.

Mit hoz még a Kutya hónapja? Olvass tovább a következő oldalon!

Fotó: 123RF.com

Oldalak