Torokszorító és lidérces: egy intenzíves nővér őszintén elárulta, mik a haldoklók utolsó vallomásai

Az emberi élet természetes és elkerülhetetlen vége a halál. Egy intenzív osztályon dolgozó amerikai nővér most nem az elmúlásról mint biológiai élettényről mesélt, hanem arról, milyen meghökkentő vallomásokat tettek neki a gyógyíthatatlan betegek életük alkonyán.

Utolsó vallomások

Felkavaró részleteket osztott meg munkájáról egy intenzív osztályon dolgozó amerikai nővér - számolt be róla a Mirror nevű bulvárlap. A nő a TikTokon Nurse JJ felhasználónéven van jelen, és a videómegosztó portálon közzétett néhány megrázó felvételt, melyeken arról beszél, milyen titkos vallomásokat tettek neki a haldoklók, mielőtt eltávoztak volna a földi életből.

A nővér elmesélte például, hogy az egyik haldokló a vég küszöbén még bevallotta neki: hajdanán megölte az egyik szomszédját, mert az olyan helyre akarta építeni a kerítését, ami neki nem nyerte el a tetszését.

Olyan beteg is akadt, aki halála előtt elmondta Nurse JJ-nek, hogy a nyolcvanas években stewardessként dolgozott, és egyszer, amikor a repülőgép leszállt egy helyen, felkereste exe faluját és megölte a férfit. Azért végzett egykori szerelmével, mert az állítólagos túlsúlya miatt szakított vele.

Egy harmadik haldokló arról beszélt a nővérnek, hogy a nagybátyja lehet a felelős egy lány eltűnéséért. A nő évtizedekkel korábban tűnt el és a haldokló szerint azért állhat nagybátyja a bűntény mögött, mert látott egy plakátot az áldozatról, amin ugyanazt a pólót viselte, amit aztán a nagybátyja szemetesében is megtalált.

Fotó: 123rf

Lapozz, még nincs vége a rendhagyó vallomásoknak!

Oldalak

  • 1
  • 2