Lifestyle

November havi egészség horoszkóp: A Bika durván meghízhat a hónapban.

A Halak szinte egész hónapban betegeskedni fog. Íme, novemberi előrejelzésünk!

III.21. - IVI.20.

Kos

Aktív és változatos időszakot jelez számodra november hónapja. Elsősorban idegileg lehet megterhelő, hiszen az alaptermészetedet az állandó nyugtalanság jellemzi, ezért elsősorban önmagad felett kell szívós kitartással győzedelmeskedned. Az életed összes területén a túlzás most rendkívül káros hatással van az egészségedre, ezért bármennyire is nehezedre esik, nyugalmat kell erőltetned magadra.


IV.21. - V.20.

Bika

Mivel nagyon szereted a finom falatokat, ezért nagyon könnyen felszaladnak azok a fránya plusz kilók. Ebben a hónapban a legfontosabb feladat a mértékletes étkezés és a sok mozgás. Nemcsak a külső megjelenésed miatt, hanem az egészséged szempontjából is. Jó döntés lehet, ha néha beiktatsz pár napos méregtelenítő kúrát, így nemcsak a káros anyagoktól szabadulhatsz meg, de néhány felesleges kilótól is.


V.21. - VI.21.

Ikrek

November hónapban a legnagyobb szükséged arra van, hogy nagyobb figyelmet szentelj a táplálkozásodnak. Változatos étrendre van szükséged, amely bőven tartalmazz elegendő tápanyagot és fehérjét. A mozgást vagy legalább a napi sétát semmiképpen ne hanyagold el, mert meghálálja a szervezeted a törődést. Mivel állandóan mozgásban vagy, ezért a megfelelő mennyiségű alvást és pihenést se hanyagold el!

VI.22. - VII.22

Rák

November hónapban nyugalomra és a harmóniára kell leginkább törekedned. Mivel erősen érzelmi beállítottságú vagy, ezért az egészségügyi állapotod is nagyban függ az aktuális érzelmi hangulatodtól. Próbálj arra törekedni, hogy se sértettséget, se haragot vagy bármilyen jellegű negatív érzést ne őrizgess magadban! Ha bánt valami, adj neki hangot és ne törődj azzal sem, ha valaki nem tudja elviselni az őszinteségedet.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Sok változás és váratlan helyzetek nehezíthetik számodra ezt a hónapot. Sajnos nem minden történést tudsz befolyásolni, ezért néha jobb, ha csak úszol az árral. A legnagyobb probléma, hogy természetesnek veszed, hogy egészséges, ellenálló a szervezeted. Ám nem árt némi óvatosság, mert a túlhajszoltság miatt teljesen kimerülhetsz, amely aztán még egy komolyabb betegséget is hozhat magával.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Nemcsak november hónapban, hanem általában nagyon figyelsz az egészségedre, ezért különösebb problémával nem kell számolnod az egészségedet illetően. Amennyiben mégis akadna olyan probléma, amelyre nem figyeltél volna kellőképpen, akkor annak szentelj most kiemelt figyelmet. Amennyire csak lehetőséged engedi, törekedj a harmóniára, egyensúlyra és az elegendő pihenésre.


IX.24. - X.23.

Mérleg

November hónapja az önszeretetről szóljon számodra. Ne sajnálj magadtól semmit, tegyél meg mindent annak érdekében, hogy jól érezd magad a bőrödben! Ha bármilyen egészségügyi problémád felmerülne, azonnal járj a végére, semmiképpen ne hanyagold el! Leginkább a veséd és a májad küldhet figyelmeztető jeleket, ha elhanyagolod a testedet-lelkedet.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A hónap nagy részében a jegyedben járó Nap hajlamosíthat arra, hogy túlhajszold magad a munkában. Ideje, hogy észrevedd, a szervezeted korlátait nem hagyhatod már figyelmen kívül. Nem halmozhatod tovább a téged nyomasztó feszültségeket, ellenkező esetben komolyabb nyak és hátproblémákkal számolhatsz, ha nem változtatsz a napi rutinodon és a pihenési, táplálkozási szokásaidon.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

November hónapban engedj el mindent, amire már nincs szükséged, legyen az félelem, rossz szokás vagy bármi egyéb amiről úgy érzed, hogy visszahúz téged a fejlődés útjából. Próbáld meg elkerülni a túlzásokat, a mértéktelenséget, meglátod mennyivel könnyebbé válik az életed. Ebben az időszakban a legerősebbek azok az égi energiák, amelyek az öngyógyító folyamatokhoz a legkedvezőbbek.


XII.22. - I.20.

Bak

Általában józan, mértéktartó életmódot folytatsz, ennek ellenére ebben a hónapban hajlamosabb lehetsz kibillenni ebből az egyensúlyból. Ami aztán egy sor egészségügyi problémát okozhat. Különösen nagy figyelmet kell fordítanod a térdízületeidre, valamint a fogaidra és a bőröd állapotára. Bár szívós a szervezeted, azonban ezeket semmiképpen ne vedd félvállról, azonnal keress rájuk megoldást!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ebben az időszakban adódhatnak szélsőséges hangulatváltozások, amelyeket meg kell tanulnod kezelni. A jegyedben előrehaladó Szaturnusz kemény leckéket és feladatokat hozhat számodra. A feszült tempó hatására meg kell tanulnod jobban beosztani az idődet és az erődet, ezért nem hanyagolhatod el a pihenést és a feltöltődést, mert ez az alapja az egészségednek november hónapban.


II.21. - III.20.

Halak

Az átlagosnál is érzékenyebb vagy ebben az időszakban, bárkinek a problémájával, bajával képes vagy azonosulni. Így talán ennek a számlájára írható, hogy nagyon könnyen megbetegedhetsz ebben a hónapban. A legnagyobb esély a migrénes fejfájásra, idegi eredetű gyomorfájdalmakra, emésztési problémákra van. A fokozott érzékenység miatt oda kell figyelned arra is, milyen ételt és italt viszel be a szervezetedbe!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.
Lifestyle
A háromgyermekes anyuka története néhány éve letarolta a világot, hiszen ő volt az egyik első nő, aki arra kérte a plasztikai sebészt, hogy operáljon belőle sussexi hercegnét. A végeredmény megosztó...