November havi egészség horoszkóp - Most a stressz a fő probléma, nem a betegségek

Legyünk körültekintőek és óvatosak. Íme november havi egészség horoszkópunk!

III.21. - IV.20.

Kos

A hónap remek lehetőséget teremt, hogy megszabadulhass régi rossz szokásoktól, beidegződésektől. Alakitsd át a mindennapi rutinodat úgy, hogy élhetőbb legyen! Nem kell mindig mozgásban lenni. Nagyon fontos, hogy a feszültséget mindig vezesd le, ha mással nem egy jó beszélgetéssel, a lelki feloldódás fizikailag is gyógyító hatású, az étkezéssel legyél mértékletes. Ne feledd nálad minden fejben dõl el.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Nehezen állsz ellen a finom ételeknek, italoknak, ebben az időszakban különösen figyelj oda, hogy ne ess túlzásba. Az önköntroll hiánya nem csak az egészségedet terheli meg feleslegesen. Az utána következő lelkiismeret furdalást is kikerülheted a falánkságod miatt. Sétálj minél többet, a mozgás most nagyon jót tesz neked. A fizikai jóléted alapja, hogy lelkileg kiegyensúlyozott legyél, most bízhatsz az öngyógyító képességedben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hónap első fele nagyon stresszes, ez megterhel nem csak fizikailag, hanem lelkileg is. Próálj meg időt szakítani a pihenésre, feltöltődésre, a rengeteg feladatok ellenére, mert a hónap végére teljesen kimeríted magad. Az elmúlt időszak nehézségei miatt úgy érzezheted, hogy evésben, ivásban önkényeztetésben, egyszerre kell mindent bepótolnod. Próbálj meg a kísértésnek ellenállni, ne az élvezetek hajszolásával próbálj lazítani. Figyelj inkább a lelki szükségleteidre, a legtöbb problémát az okozza.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

A hónap első felében próbálj meg minél több időt pihenéssel tölteni, feltöltődni. Legyél minél többet a friss levegőn, szakíts időt a mozgásra is. Bármilyen áldozatot képes vagy meghozni a szeretteidért, de magadra is gondolnod kell. Ha ezt elmulasztod nehezen fogod viselni az elkövetkezendő időszakban felmerülő erőpróbákat és a vele járó stresszt, akár még le is beteghetsz. Találd meg az egyensúlyt az étkezésben, munkában, a napi teendőkben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Tele vagy feszültséggel, erődön felül próbálsz teljesíteni egész hónapban. A feszültséget ne evéssel, önkényeztetéssel próbáld oldani, mert könnyen felszaladhat pár kiló, ami tovább növeli frusztráltságodat. Keresd azokat a dolgokat, amik boldoggá tesznek, feltöltenek! Meríts erõt egy-egy kikapcsolódásból. Most mindennél fontosabb, hogy megtaláld belső békédet, jóban legyél magaddal környezeteddel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Egészség tudatos ember vagy, aki mindent meg tesz azért, hogy a betegségeket elkerülje. Szervezeted pillanatok alatt reagál mindenre, most nagyobb szükséged van a pihenésre. Elsősorban pszichés eredetû betegségek üthetik fel a fejüket. Érdemes megkeresned a tünetek előtti stresszes élethelyzetet, ezek átgondolásával megtalálhatod a problémádra a megoldást. A pozitív gondolkodás, életszemlélet már önmagában gyógyító erővel bír.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A hónap első felében tele vagy energiával, erővel, lendülettel. Használd ki ezt az energiát arra, hogy egészségesebb napi rutint alakítasz ki az életedben. Sport, séta, kirándulás, jóga, minden, ami kimozdít a megszokott mókuskerékből. A lelki állapotod most nagy hatással van az egészségedre, érdemes foglalkozni vele. Számodra a meleg, fűszeres ételek kimondottan hatásosak lehetnek, a bőséges folyadék fogyasztásról se feledkezz meg.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ebben a hónapban nem csak erővel, hanem feszültséggel is tele vagy, amit ha akarsz, ha nem muszáj lesz levezetned. Az aktívabb sportok most nagyon jót tesznek neked. Most nagyon sok erőt kapsz az égiektől, ez segítségedre lehet, hogy megold az aktuális problémáidat. Amennyiben orvost vagy gyógymódot keresel egy aktuális problémádra, most a legjobbat találod meg. Ne feledkezz meg a pozitív életszemléletről, amely már fél siker a gyógyuláshoz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Az egészséged kulcsa a harmónia, ha ez megbillen akkor testileg-lelkileg megbetegszel. A harmóniához a kulcs pedig a napirended, a napi rutinod. Az étkezési szokásaid, napi mozgásod, pihenésre szánt idő. Ezek tudatos alakítása és betartása a legfontosabb számodra ebben az időszakban. Ne hajtsd túl magad, ha fáradt vagy pihenj, a lazítás, a szeretteid közelsége egyaránt segít, hogy oldódjon a felgyúlt feszültség benned.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Maximalista ember vagy, aki mindig mindenből a legtöbbet, legjobbat akarja kihozni. Ez nem csak fizikailag, hanem lelkileg is megterhel téged. Meg kell tanulnod elengedni magad, fizikailag és mentálisan is. A jóga, meditáció, gerinctorna sokat segíthet neked. Figyelj oda a csontjaid, ízületeid egészségére, valamint a vitamin és főleg az ásványianyag bevitelre. Keresd az élet apró örömforrásait, a pillanatokat, amik boldoggá tesznek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ez a hónap tesztel téged, mennyire vagy rugalmas, képes vagy-e változtatni régi, bemerevedett szokásaidon. Az időszak tartogat néhány váratlan helyzetet, amikor akár tetszik neked, akár nem muszáj lesz változtatnod egy-egy beidegződéseden. Hajlamos vagy túlhajtani magad, már csak akkor veszed észre, hogy baj van, amikor fizikai tünetek jelzik számodra. Ebben az időszakban minden egészségügyi problémádra megtalálhatod a megoldást.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Megértő, segítőkész ember vagy, nyitott mások problémáira. Miközben mások problémáinak megoldásában segédkezel, a saját magadról megfeledkezel, nem szívesen terhelsz másokat problémáiddal. Ebben az időszakban legyél kicsit önző, hagyj időt a saját dolgaidra, érzelmi szükségleteidre, vágyaidra. Most lehtőséged lesz olyan lelki és testi problémáidat megoldani, amik már régóta nyomasztanak. A legfontosabb, hogy kellően őszinte tudj magaddal lenni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!