November havi pénz horoszkóp - Óriási kiadásokat hoz ez a hónap

Mutatjuk, hogy mit tartogat az november hónap karrier- és pénzügyi fronton! Íme!

III.21. - IV.20.

Kos

Novemberben néhány váratlan probléma adódhat, ami nem várt kiadást eredményezhet. Érdemes most tudatosan alakítani a kötségvetést, nem engedve a csábításásnak. Most az lenne a célszerű, ha tartalékolnál a váratlan kiadásokra és csak a legszükségesebb dolgokra költenél. Fontos lesz ebben az idõszakban, hogy hogyan tudsz másokkal együttműködni, nagyon jó időszak vállalkozás elindítására, új projektek beindításának.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Most hajlamosabb lehetsz egy kicsit jobban elengedni magad, próbálj meg önmérsékletet tanúsítani, nem kell mindent megvenni, ami luxus és az önkényeztetést szolgálja. Amennyiben állástkeresel, most megtalálhatod azt a munkát, amirõl már régóta álmodozol. Most érdemes kilépni a megszokott komforzónádból, új utakat keresni, továbblépni egy helyzetből, amiben talán nem értékelnek eléggé.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hónap elején próbálj meg lezárni minden függőben lévő anyagi és munkahelyi ügyet. Utána nyugodt a pihenésre és a szeretteidre koncentrálhatsz. Az évvégére való készülődésben jobban jársz, ha előre tervezel és nem hagyod, hogy a pillanatnyi hangulatod befolyásolja a költekezésed. Az érzelmi vágyaid, most nagyon mellékvágányra vihetnek, érdemes most tudatosan kezelned a pénzügyeidet. A hónap elején megtalálhat egy állásajánlat, semmiképpen ne hagyd ki.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Érdemes most többet vállalnod, a befektetett munka mennyisége és minősége is most bőven megtérül, anyagilag és egzisztenciálisan is. Ha munka ajánlatot kapsz alaposan fontold meg, ne dönts hirtelen, alaposan gondolj át minden apró részletet. Számodra nagyon fontos a biztonság éppen ezért ne engedj az aktuális hangulatodnak, ne menj bele olyan helyzetbe, amikor feladod a biztosat a bizonytalanért. A szeretteid kényeztetésénél is légy körültekintő, jobban értékelik a veled töltött időt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Túlságosan nagyvonalú vagy a szeretteiddel, még akkor is amikor nem engedheted meg magadnak, hogy költekezz. A hónap közepén hajlamos lehetsz a túlzásokra, túl költekezésre. Legyél egy kicsit tudatosabb, inkább a munkádba fektess több energiát. Ne hagyd, hogy a közelgő évvégének hangulata elvonja a figyelmed a munkádról. Ahhoz, hogy a jövőben tovább tudj lépni folyyamatosan fejlődnöd kell, lépést kell tartanod az új irányzatokkal. Egy tanfolyam vagy továbbképzés remek lehetőség lehet erre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Legyél határozott, következetes és céltudatos, mert ennek meg lesz az eredménye, mind anyagilag, mind egzisztenciálisan. Ha nincs állásod vagy épp váltanál, most megtalálhatod álmaid munkáját. A sikerhez, előrelépéshez meg kell tanulnod eladni magad. Attól se riadj vissza, ha esetleg tovább kell képezned magad, megtérül a befektetett energia és munka. A szerződéseket viszont alaposan nézd át, mielőtt aláírod őket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Meg kell tanulnod határozott döntéseket hozni, kiállni magadért és képviselni az érdekeidet. Most főleg a munkahelyeden lehet szükséged határozott kiállásra és véleményre. Ezen múlik minden, bízol-e magadban, a képességeidben? Legtöbbször kerülöd a konfliktust, most az égiek harcias energiával látnak el, élj vele. A hónap vége váratlan kiadásokat hozhat számodra. A kiadásokat tervezd meg jó előre, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Győzni mindenáron, megmutatni a világnak mire vagy képes, ez motivál téged. Ezért viszont több kockázatot és áldozatot kell vállalnod. A hónap közepén pénzügyekkel kapcsolatos vita ütheti fel fejét, amely nagyon érzékenyen érinthet téged. Jobban jársz, ha most hajlasz a kompromisszumra és békés úton próbálod meg rendezni ezt a kellemetlen helyzetet. A hónap második fele remek időszak fontos döntések meghozatalához.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Új fejezet kezdődik az életedben és egyben le is zárul egy éves ciklus. Gondold át az elmúlt egy évet, mit kaptál, hogyan gazdálkodtál vele, mit értél el? Ezek közül mi állta ki az idő próbáját és mit kell elengedned a továbblépéshez? A hónap végéig próbálj meg pontot tenni minden függőben lévő ügyedre. Arra nem árt figyelned, hogy a nehezen megkersett pénzedet ne költsd el meggondolatlanul, különösen a szeretteid kényeztetésének lesz nehéz ellenállnod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Akkor érzed magad jól, ha tele vagy feladatokkal, teendőkkel. Most nem panaszkodhatsz ki sem látsz a munkádból. Tarts egy kis szünetet és gondold végig, hogy azon az úton haladsz-e, amit megálmodtál magadnak? Van-e olyan régóta dédelgetett vágyad, amit a mindennapok taposómalma elhomályosított? A hónap közepén megtalál egy lehetőség és a nem várt segítséget is megkapod a megvalósításáshoz, élj vele.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Novemberben szembesülhetsz a múltaddal, a múltban meghozott jó és rossz döntések következményeivel. Lehetőséged adódik, hogy kijavítsd az elkövetett hibáidat, tévedéseidet. Rálátást nyersz az életed összefüggéseire, megérted mi miért történt az életedben. A pénzügyeidben legyél tudatosabb, ha tudod magadról, hogy könnyen kifolyik a pénz a kezedből. Kölcsönt semmiképpen ne kérj és ne is adj, mert nem valószínű, hogy visszakapod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ez a hónap kiemelkedõ lehet a jövőd szempontjából, de ehhez pontosan meg kell fogalmaznod a céljaidat. Miután meg, van dolgozz ki egy stratégiát, hogy hogyan tudod megvalósítani. Nagy álmodozó vagy, de néha muszáj szembenézned a valósággal és megnézni mennyire reálisak a céljaid. Ha élsz a lehetőséggel, ami ebben a hónapban megtalál, akkor egyértelművé válik számodra, hogy mi az, amibe nem érdemes több energiát fektetni és az is, hogy mi az, amibe igen.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!