Lifestyle

Nostradamus most sem tévedett: a misztikus jós újabb dermesztő jóslata teljesedett be – Vajon mi jöhet még?

A francia reneszánsz neves alakjának éjsötét próféciáitól mindenki retteg, és nagyon úgy tűnik, hogy teljesen jogosan, hiszen a látnok jövendölései sorra teljesülnek, nemrégiben egy újabb jóslata vált valósággá.

Anno senki sem hitt neki, ma már félik a nevét

Michel de Nostredame azaz Nostradamus neve ma már senkinek sem cseng ismeretlenül, ami nem is csoda, hiszen a francia reneszánsz neves alakjának, IX. Károly király udvari orvosának – aki egyben képzett csillagász-asztrológus és látnok is volt – ijesztő jóslatai folyamatosan valósággá válnak. Az emberiség jövőjére vonatkozó látomásait Nostradamus A próféciák című könyvében hozta nyilvánosságra: megjósolta például a második világháborút, Adolf Hitler felemelkedését, az első atombomba bevetését, John F. Kennedy meggyilkolását, és még a 9/11-es terrortámadást is. Az 500 éve elhunyt látnok említést tett egy „nagy háborúról” is, ami jelenleg is tart Oroszország és Ukrajna között, de amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy 2023-ra gazdasági válságot is jövendölt, ahogyan II. Erzsébet királynő halálát és III. Károly trónra kerülését is megjósolta. De volt még valami, amiről tudta, hogy az idei esztendőben bekövetkezik majd, két hete pedig meg is történt…

Nostradamus egyik legsötétebb jóslata 2023-ra az volt, hogy súlyos természeti katasztrófák és extrém klímaváltozás sújtja majd a világot, ennek egy része pedig már korábban be is igazolódott, hiszen a Meteorológiai Világszervezet szerint az elmúlt 7 év minden idők egyik legforróbb időszaka volt.
Kattints a további képekért!

Sajnos mindennapos eset, hogy egy barátság kissé elhalványul és a felek életük előrehaladtával előbb-utóbb arra eszmélnek rá, hogy teljesen eltávolodtak egymástól.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.