Ezért van, hogy a nők sokkal vonzóbbak 30 felett, mint a 20-as éveikben

Valahogy 30 után van mindenki a csúcson.

30 felett

Sokszor felmerül a kérdés, hogy miért néznek ki a nők sokkal jobban 30 után, mint fiatalabban, például a 20-as éveikben. Nem is feltétlenül csak a külső az, amitől vonzóbbak lesznek, viselkedésük, testbeszédük, az élethez való hozzáállásuk is megváltozik. Cikkünkben - a Brightside összeállításának segítségével - körbejárjuk, mekkora különbséget okoz 10 év a megjelenésünkben, attitűdünkben és szokásainkban, illetve miért leszünk dögösebbek és magabiztosabbak ezek által.

1. Semmi befeszülés

30 után a nők többsége már nem szorong a kora vagy épp az elmúlás miatt, sőt, az addig megélt tapasztalatoknak köszönhetően sokkal könnyebben engednek el olyan dolgokat, melyeken korábban kiakadtak volna. Általánosságban elmondható, hogy ha átlépjük ezt a kort, nyugodtabbak leszünk, pozitívabban állunk az élethez, nem törődünk annyit azzal, mások mit gondolhatnak rólunk, és ami a legfontosabb, hogy megtanulunk időnként nemet mondani - minden magyarázkodás nélkül. Ez a magabiztosság pedig csak vonzóbbá és érdekesebbé tesz bennünket.

2. Költséghatékonyság

30 éves korára azért az ember már eljut arra a pontra, hogy tudja, merre tart az élete, és mit akar vele kezdeni igazából. Pénzügyileg a 20-as éveinkben mi, nők szeretünk szabadabbak lenni, kevésbé megfontoltan költekezünk, nem spórolunk annyit, csak megéljük a mindennapokat. Utóbbit 30 után is megtehetjük, azonban felelősségteljesebben kezeljük a financiális dolgainkat, valamint - jobb esetben - remélhetőleg több is marad a zsebünkben, mint 10 évvel korábban, így drágább cuccokat, extrább szolgáltatásokat is megengedhetünk magunknak, ez pedig külsőnkön mind megmutatkozik. Egyszerűen jobban érezzük magunkat a bőrünkben.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Gif: Giphy

Oldalak