Lifestyle

Csak egy pohár bort rendelt az étteremben a nő: a pincér olyan üzenetet hagyott neki a számlán, hogy fülig belepirult

Ausztráliában, a The Cornish Arms nevű étteremben történt a különös incidens.

Jégkockát is kért a poharába

Nincs is annál megnyugtatóbb és kellemesebb élmény, mint amikor beülsz egy pohár borra egy elegáns, vérpezsdítő hangulatú étterembe. Így gondolhatta az a nő is, aki nemrég a The Cornish Arms nevű ausztrál helyen rendelt magának egy pohár bort. A Mirror cikke szerint a hölgy kifejezett kérése volt, hogy helyezzenek el jégkockát is a poharában. A pincér zokszó nélkül teljesítette is a kérést. Legalábbis úgy tűnt. Ugyanis amikor megkapta a számlát, a nő nem hitt a szemének: hihetetlen, milyen üzenetet hagyott számára a pincér. Lapozz, a sztori a galériában folytatódik!

A nő köpni-nyelni nem tudott, amikor végigfuttatta tekintetét a számlán.
Kattints a további képekért!

A különös "találkozásra" egy Starbucks kávézóban került sor. A nő köpni-nyelni nem tudott, amikor alaposabban megszemlélte a poharán díszelgő üzenetet.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A világhírű színészről sokan nem tudják, hogy két gyönyörű lány édesapja: Sadie és Sunny örökölték apjuk vonásait, de bőven jutott nekik édesanyjuk génjeiből is.
Sztárok
Szilágyi Liliána teljesen új életet kezdett egy másik földrészen. Ha ez nem lenne elég, állítólag a vőlegényével is szakított.
Lifestyle
Hamarosan megkezdődik a díjkorrekció a Telekomnál, de egy elkerülhetetlen karbantartást is bejelentett a cég.