Lifestyle

Vizsgáld meg a tenyered: látsz rajta egy nagy M betűt? Erre utal a különös jel

A tenyérjóslás egy ősi gyakorlat, ám még ma is hatalmas jelentőséget tulajdonítanak a kézből kiolvasott jeleknek. Sokan csak a három fő vonalat - fej, szív és élet - nézik, és ezért nem veszik észre, hogy van valami a tenyéren, ami sokkal beszédesebb. Olvass tovább a részletekért!

A tenyérben rejlő titkok

Nézd meg figyelmesen a tenyered. Látod az élet-, a szív- és a fejvonaladat? Sokféleképpen keresztezhetik egymást, de van egy egészen ritka és különleges mód: ha a tenyér főbb vonalai úgy érnek össze, hogy közben egy nagy M betűt formáznak. Ez megjelenhet csak az egyik, de mindkét tenyéren is. Mutatjuk, hogy tudod megállapítani, nálad is így van-e!

Először az életvonaladat kell szemügyre venned. Az életvonal a hüvelyujjad „talapzata” mellett fut, lefelé, a csuklód felé. Lehet dupla, megtört, esetleg olyan, amit kisebb vonalak kereszteznek. Ez a vonal jelzi, számíthatsz-e hosszú életre és kitűnő egészségre, és azt is, hogy a jövőd sikeres vagy kudarcokkal teli lesz.

Ha megvan az életvonalad, keresd meg a fejvonalad. Ez általában a tenyér közepén halad keresztül, lehet egyenes, esetleg egy kicsit „kanyargós”. A nagy többségnél ugyanabból a pontból indul, ahonnan az életvonal, vagyis a hüvelyk-és a mutatóujj közül. A fejvonal kinézetéből azt tudhatod meg, hogyan hozol döntéseket, és mennyire nagy az akaraterőd.

Ezután egy nagyon rövid vonalacskát keress, a sorsvonalat, vagy más néven a Szaturnusz-vonalat. Nagyon kevés ember mondhatja el magáról, hogy rendelkezik vele; ez az oka annak, hogy a tenyéren feltűnő M is olyan ritka. Egyébként a sorsvonal a tenyér felső részén, középen látható, és azt jelzi, hogy van valami az életedben, amit nem tudsz kontrollálni, és ami nagy hatást fejt ki a mindennapjaidra.

Most jöhet a szívvonal, ami a szerelmi és a családi kapcsolataidat írja le. Általában a mutató és a középső ujjad között indul, és egészen a kisujjadig tart.

Mit jelent, ha M van a tenyereden? Kattints!

Fotók: littlethings.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.
Lifestyle
A Bak ma a kívánt irányba terelheti az anyagi helyzetét. Napi horoszkóp!
Sztárok