Nagyon sok okostévéről tűnik el a Netflix, nem árt megnézni, a tiéd is közöttük van-e

Fejlődik a technika, és a gyártók is igyekeznek nyomást gyakorolni, hogy cseréld le a tévédet. A Netflix innentől nem lesz elérhető ezeken az eszközökön!

Persze vannak trükkök, amiket ha bevetsz, akkor nem kell tévét cserélned

Az elmúlt években az új előfizetők megnyerése és a régiek megtartása is nehéz feladattá vált a streaming-platformoknak. Magyarországon is nagy a konkurencia, de azért a Netflixnek nem kell nagyon félnie, mivel továbbra is ez a legnépszerűbb itthon.

Annyi viszont igaz, ha mindenre előfizetnénk, az már elég húzós lenne a pénztárcánknak, épp ezért kezd ismét divatba jönni a torrentezés.

A Netflix azonban most sok okostévéről eltűnik, ami azért okozhat némi fejtörést a nappaliban. A galériánkban megnézhetitek, mely készülékek számítanak elvaultnak

A technikai fejlődés elkerülhetetlen. Ezért is történik meg az, hogy egyes okostévéken már nem lesz elérhető a Netflix. A visszaszámlálás elkezdődött, és tényleg nincsen sok hátra.
Kattints a további képekért!

Ismét összegyűjtöttük neked, hogy mik a magyar Netflix legnézettebb alkotásai. Természetesen Jennifer Lopez filmje még mindig első, de váratlan ezüstérmes tűnt fel a semmiből.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...