Lifestyle

Nem élvezed a szexet? Nem biztos, hogy a párodban kell keresni a hibát!

Az utóbbi időben a szeretkezések után csalódottan könyveled el, hogy ezen is túl vagy, de élvezet helyett ismét csak csalódást éltél át? Pedig régen minden olyan jó volt…

A női lelkekkel suttogó

Marozsák Szabolcs olyan bestseller kötetek szerzője, mint a Női önbizalom titkos tükre vagy az Új élet a szakítás után. Többszázezres Facebook és Insta követőtábora előtt már sok kérdésben bizonyított, ezért úgy gondoltuk, egy női magazin olvasói - a legégetőbb magánéleti, párkapcsolati és lelki kérdésekben - szeretik megtudni egy tapasztalt férfi gyakorlatias nézőpontját. Az önbecsülés javításával foglalkozó női önbizalomedző tapasztalatból tudja hogyan segíthet egy hölgynek a magabiztossága helyreállításában. Nincsenek előtte tabuk, elhallgatott témák. Saját módszert dolgozott ki, amit megismerhettek, ha követitek írásait itt a Femcafe.hu-n.

Ha pedig kérdésetek van, névvel, vagy név nélkül, tegyétek fel, de készüljetek fel a válaszra, mert Szabolcs könyörtelenül őszinte és lényegretörő!

A szenvedélytől túlfűtött éjszakák, a vágyakozó pillantások, a felhőtlen, boldog ölelkezések már mind a múlté?

Hölgyeim! Férfiként állíthatom, hogy nem, nem veszünk mindent észre! Nem elég egy-két jelet elszórni, a füstjelekből mi sem értünk!

Közöld konkrétan a pároddal, hogy nem tesznek téged boldoggá az együttlétek!

Üljetek le és köntörfalazás nélkül mondd el, hogy valamin változtatni kell. Áruld el a titkos kis vágyaidat, hogy mi az, amiről fantáziálsz, mit kellene bevinnetek, vagy épp visszahoznotok a hálószobába.

Ha a megfelelő férfi van melletted, biztos lehetsz benne, hogy nyitottan reagál majd az elhangzottakra, és mindent megtesz azért, hogy az ágyban, a konyhában, a fürdőszobában, vagy épp ahol, azokat a bizonyos magasságokat együtt éljétek át.

Változtattatok egyszer, majd még egyszer, de mégsem fokozódott az élvezet?

Ez csak egyet jelenthet: ne a párodban keresd a hibát! Ha nem tudod önfeledten átadni magad a kedvesednek, a közös élvezetnek, ha szégyellős vagy meztelenül és az együttlét során épp azon morfondírozol, hogy a férfi vajon látja-e azt az apró hurkát, azt a néhány plusz centit, akkor nem is csoda, hogy a szeretkezés mámor helyett egy szorongó élménnyé válik.

Ahhoz, hogy a szex élvezetes legyen, szükséged van egy egészséges önbizalomszintre.

De nem várhatod, hogy a párodból terapeuta váljon!

A társadnak fontos szerepe van abban, hogy pozitív megerősítéssel, elismerő szavakkal, a szeretete kifejezésével táplálja az önbizalmadat, azonban a párkapcsolat nem egy önbizalomnövelő terápia! Nem engedheted, hogy külső visszajelzések tartsanak téged életben.

A saját szorongásaidat, rosszérzéseidet, félelmeidet neked kell leküzdened, neked kell akarnod azt, hogy ragyogj. Mindez persze nem egyszerű. Elfogadás, önismeret, kitartás és komoly munka kell hozzá. De ha nemcsak fesztelen, élvezetes szeretkezésekre, hanem épp ilyen életre is vágysz, akkor mindenképp érdemes ebbe belevágnod.

Míg a halál el nem választ… Szerelem, rózsaszín köd és boldogság helyett sokszor ez a mondat inkább kínkeserves szenvedéssel és fölösleges kitartással van tele. De miért? Minek maradsz benne egy rosszul működő párkapcsolatban?

Fotó, leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Az X-men-filmekben Jean Grey-t alakító színésznő, Famke Janssen elképesztő átalakuláson ment át az utóbbi időben – és sajnos nem jó értelemben.
Utazás
Ötmilliárd év múlva a Nap vörös óriássá duzzad és egyszerűen "elnyeli" a Földet. A folyamat a tudósok szerint visszafordíthatatlannak tűnik. Vagy mégsem?