Négy nyári újdonság, aminek képtelenség ellenállni

Nyári termékkörképünkben is szép számmal akadnak olyan újdonságok, melyekre érdemes odafigyelni! Egy gyönyörű hibrid táblagép-laptop a Sonytól, a Törley ízletes borcsaládja, egy bőrkeményedés eltávolító szett és hatékony antibakteriális kézfertőtlenítők a Steril-O-Septtől. De vegyük őket közelebbről is szemügyre!

Sony VAIO hibrid táblagép-laptop

Az új Sony VAIO Duo 13 hibrid Ultrabook tulajdonosai végérvényesen elfelejthetik a jegyzetfüzetet és az emlékeztető cédulákat. A világ leghosszabb üzemidejével rendelkező ultrabookja egy okostelefonhoz hasonló mobilitást tesz lehetővé, ráadásul egyetlen mozdulattal tabletből notebookká alakítható.

A digitalizáló stylus tollal a tablet valódi író-, rajz- és vágólappá válik, amelyre egy pillanat alatt felvázolhatók a legújabb ötletek, feljegyezhetők az emlékeztetők, átrajzolhatók a fényképek vagy diasorok, így a legfontosabb gondolatok garantáltan nem vesznek el. A gyors munkavégzést jelentősen segíti az indításkor bekapcsoló arcfelismerő alkalmazás, amely megkíméli a jelszavak begépelésétől és azonnal azonosítja a felhasználót.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A hosszabb munkákhoz egyetlen mozdulattal notebook varázsolható a tabletből az egyedi Surf Slider kialakításnak köszönhetően, a munkafolyamat megszakítása nélkül. A karcmentes kijelzővel még dolgozni is sokkal kellemesebb, hiszen a TRILUMINOS Display for mobile full HD felbontása a Sony X-Reality képjavító technológiájával ötvözve képes a környezet valódi, természetes színeinek visszaadására. A részletgazdag képminőséghez tiszta hangzásért felelős ClearAudio+ mód társul, amellyel a számítógép-használat kiemelkedő audiovizuális élménnyé válik.

Törley Chardonnay, Pinot Noir Rosé és illatos Muskotály borok

Törley József 130 évvel ezelőtt nagyot álmodott és létrehozta a magyar piac máig meghatározó pezsgőmárkáját. Követve az újító hagyományokat a cégnél ismét mertek nagyot álmodni és megvalósítani egy régóta dédelgetett tervüket. Mivel a Törley pezsgők kiváló minőségű alapborokból készülnek, így megfelelő gyakorlattal rendelkeznek abban, hogy jó minőségű borokat is kinálhassanak fogyasztóinknak. Ez a gondolat vezérelte a céget, hogy 2013-ban a Törley borcsalád bevezetésével egy új, de mégsem ismeretlen területre lépjenek.

A pezsgőgyártás piacvezetőjeként az idei évben fő célkitűzésük, hogy a hagyomány és minőség jegyében olyan borokkal lepjék meg vásárlóikat, amelyek elismerően szerepelhetnek majd mind a hazai, mind a nemzetközi borversenyeken. Elsőként a Chardonnay, Pinot Noir Rosé, valamint illatos Muskotály fajtákkal ismerkedhetnek meg várakozással teli vásárlóik.

A borok készítésénél is elsődleges szempont, hogy megőrizzék a Törley termékeire jellemző magas színvonalat. A több mint 130 évnyi tapasztalatnak, a Törley etyeki szőlőtőkéiről származó kiváló alapanyagnak és a reduktív feldolgozási eljárásnak köszönhetően az új termékek minden bizonnyal nagy érdeklődésre számítanak majd.

Oldalak

Sztárok
A világhírű színészről sokan nem tudják, hogy két gyönyörű lány édesapja: Sadie és Sunny örökölték apjuk vonásait, de bőven jutott nekik édesanyjuk génjeiből is.
Sztárok
Szilágyi Liliána teljesen új életet kezdett egy másik földrészen. Ha ez nem lenne elég, állítólag a vőlegényével is szakított.
Lifestyle
Hamarosan megkezdődik a díjkorrekció a Telekomnál, de egy elkerülhetetlen karbantartást is bejelentett a cég.