Kényelem és tisztítás mindenhol - ez nem maradhat ki a bőröndből, ha gyerekekkel utaztok!

Számos olyan helyzet van a mindennapok során, amikor nincs a közelben kézmosási lehetőség, pedig szükségünk lenne rá. Nem is kell különösebben extra szituációkra gondolnunk: utazás tömegközlekedési eszközzel, várakozás az orvosi rendelőben, vásárlás, túrázás és még sorolhatnánk. (x)

Minden helyzetre

Az utóbbi időben, a vírushelyzet megjelenése óta még nagyobb hangsúlyt kap a körültekintő kézfertőtlenítés, különösen az említett helyzetekben. Ez csak tovább fokozódik, ha a gyerekekről van szó, hiszen az ő figyelmüket teljesen más dolgok kötik le. Biztos sokak száján szaladt már ki a rémült tekintettel a „Ne nyúlj az arcodhoz koszos kézzel!” mondat. Ugye, neked is ismerős?

pampers kéztörlő kendő gyerekeknek

Gyerekeknek készült

Ezekre a helyzetekre alkotta meg a Pampers a legújabb törlőkendőjét a Kids Hygiene On-The-Go-t, ami hűséges társunk lesz bárhová is indulunk. A Pampers Kids Hygiene On-the-Go a Pampers első olyan törlőkendője, amit kifejezetten úgy terveztek, hogy utazás, kirándulás során, amikor nincs kéznél se víz se szappan segítsen gyengéden eltávolítani a baktériumokat és a koszt gyerekek kezéről, arcáról és testéről:

  • Növényi eredetű rostok felhasználásával készült törlőkendő víz alapú formulával
  • A 2-szer gyengédebb* tisztító hatóanyagoknak köszönhetően biztonságos és kíméletes a legérzékenyebb bőr számára is.
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt, és a Skin Health Alliance bőrgyógyászai által jóváhagyott termék Teljesen alkohol-, színezékmentes.
  • Puha és vastag anyag a gyengéd tisztításért. Arcon, lábon és testen egyaránt biztonsággal alkalmazható.

pampers kids hygiene nedves törlőkendő utazáshoz

Mindegy merre jársz a gyerekekkel, ha nálad van a Pampers Kids Hygiene On-the-go, nem érhet meglepetés!

*A Pampers Fresh Clean törlőkendőhöz képest
Lead fotó: Pexels /Allan Mas/

Oldalak