Lifestyle

Ne hagyd magad: ezekkel a titkos trükkökkel tesztelnek leggyakrabban az állásinterjúkon

Te vajon hánynak dőltél már be ezek közül?

Titkos manipuláció

Számos olyan praktika van, amelyet a munkáltatók bevetnek egy állásinterjú során. Ezek a trükkök általában pszichológiai manipulációkon alapulnak, hogy egy kicsit jobban szemügyre tudják venni az állásra jelentkező személyiségét. Tévedés azt gondolni, hogy csak az önéletrajzot bújják, vagy a tökéletes öltözéket, kommunikációt és testbeszédét figyelik. Íme néhány egyszerű példa erre, kattints a galériára!

Leejtős trükk - Az interjúztató leejtett egy papírt, tollat, vagy esetleg zsebkendőt a beszélgetés közben? Te felvennéd, vagy hagynád, hogy ő hajoljon le érte? A munkáltató ezzel azt nézi, hogy mennyire vagy segítőkész, lelkes, gyors és empatikus. Ha felveszed, akkor nagyobb esélyed van a munka betöltésére.
Kattints a további képekért!

Sok szülő bízza gyermekét bébiszitterre amíg távol van és gondol közben akár percenként arra, mi történhet otthon. Nos nem mindennapi történeteket osztottak meg különböző fórumokon a hivatásos gyerekvigyázók, amikkel sikerült leleplezniük magukat.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.