Lifestyle

Egyre többen szakítanak egy TikTok-on terjedő elmélet miatt: a te párod átmegy a "narancshéj-teszten"?

Sok párkapcsolati tanáccsal találkozhatunk a TikTok-on, a nemrégiben szárnyra kapott „narancshéj-elmélet” viszont egyre több pár szakítását okozza.

A narancshéj-elmélet miatt szakítanak

A különféle párkapcsolati elméletek mindig eszméletlen népszerűségre törnek a közösségi média felületeken. Ez persze nem véletlen, hiszen olykor mindannyian félünk attól, hogy figyelmen kívül hagyunk bizonyos intő jeleket, melyek arra utalhatnak, nem a megfelelő személlyel vagyunk együtt. Ehhez hasonló elmélet a jelenleg rohamosan terjedő „narancshéj-elmélet” is, amely úgy tűnik, sokak szemét felnyitotta, rengeteg pár ugyanis állítólag emiatt vet véget a kapcsolatnak. Ha kíváncsi vagy, mit is jelent valójában a narancshéj-elmélet és miért is olyan fontos, hogy a párod átmegy-e a próbán, olvass tovább!

Az elmélet lényege, hogy egy egészséges párkapcsolatban alapvető, hogy apró gesztusokkal kifejezzük egymás iránti szeretetünket. Valóban nem kell nagy dolgokra gondolni, kedves gesztus lehet egy csésze tea elkészítése, meglepni egymást kedvenc édességünkkel vagy éppen meghámozni egymásnak a narancsot, ami az elmélet nevét is adta.
Kattints a további képekért!

Ha vegyszerek nélkül szeretnél megszabadulni a sütő belsején felhalmozódott zsírfoltoktól, ételszennyeződésektől és piszoktól, akkor olvass tovább, ugyanis cikkünkben eláruljuk, mit is kell tenned pontosan annak érdekében, hogy készüléked úgy ragyogjon, mint új korában!

Leadfotó: 123rf, forrás: thesun.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Te tudod, pontosan mennyi idő után érdemes lecserélned a párnáidat? Meg fog lepni a válasz!
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.
Sztárok
Tóth Gabi nem tagadta, hogy nagyon nehéz volt Krausz Gábort a helyes irányba terelnie. Előkerült az exe múltja is a beszélgetés során.