Lifestyle

Ezen az 5 dolgon soha ne spórolj - drágán megfizethetsz érte

Néhány esetben szimplán azzal teszünk jót a pénztárcánknak, ha nagyobb összeget költünk, mint szeretnénk.

Amikor a spórolás egyszerűen nem kifizetődő

Ki ne szeretne pénzt spórolni, majd a félretett összeget elverni egy régóta vágyott dologra? Az akciók és a leértékelt termékek mindig vonzó alternatívát kínálnak, ha kevesebb költekezés a cél, néha azonban az bizonyul okosabb megoldásnak, ha valamire hajlandóak vagyunk nagyobb összeget fordítani. Az alábbiakban 5 olyan dolgot mutatunk, amiből egyszerűen nem érdemes a legolcsóbbat venned, bármennyire csábító is a pénzmegtakarítás gondolata – könnyen lehet, hogy utólag megbánod majd a döntésedet.

Részletek a galériában!

1. Napszemüveg Hiába jön veled szembe egy ultra trendi napszemüveg, ha nem nyújt hatékony védelmet az UV-sugárzás ellen. Ilyen esetben a divatozáson kívül teljesen értelmetlenül hordod. Ha rossz minőségű lencsével takarod a szemedet, nem védi semmi a megnövekedett sugárzás ellen.
Kattints a további képekért!

Az ételek szavatossági idejére mindig nagyon fontos odafigyelni, de tudtad, hogy akadnak olyan élelmiszerek is, melyek valójában szinte sosem romlanak meg?

Leadfotó: 123rf.com

BlikkRúzs

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.
Sztárok
A 80-as évek jóképű zenésze nők millióinak szívét hódította meg egykor, túl a hetvenen azonban már alig lehet ráismerni az énekesre, annyit öregedett az elmúlt években.
Sztárok
Kerek születésnapja alkalmából tematikus hétvégét szentelt Szulák Andreának a Dankó Rádió, számos kedves köszöntést és meglepetést kapott, de élete legmeghatározóbb ajándéka az, hogy édesanya lehet.