Napokkal tovább friss és illatos marad minden ruhaneműd, ha így mosod - rémegyszerű a trükkje

Ki ne imádná a mosás utáni illatfelhőt, ami a tiszta ruhák által belengi a lakást? Az alábbi trükkökkel sokkal tovább maradnak frissek és illatosak a frissen mosott anyagok.

Így őrizd meg az illatot napokkal tovább is

Sok nő hajlamos rá, hogy hosszú időn keresztül válogasson az öblítők és mosószappanok között, hogy megtalálja a megfelelőt. Figyelembe vesszük az árat, az illatot, a márkát, a kiszerelést, azonban minden hiába, ha a ruhák tisztítása után nem figyelünk oda pár dologra. Akkor sajnos mindegy, melyiket választjuk, gyorsan búcsút inthetünk a kellemesen illatozó ruhaneműknek Most elárulunk pár tippet, amivel tovább élvezheted a frissességet. Lapozd fel a galériát a részletekért!

Az első ilyen aranyszabály, hogy amilyen gyorsan csak tudod, vedd ki a ruhákat a mosógépből. Ha sokáig ott hagyod, akkor állott lesz, ezt elkerülendő, amint hallod, hogy lejárt a mosás, egyből pakold is ki a tartalmát. Ezen kívül, kerüld a szárító használatát is, sokkal jobban megtartja a ruha az illatot, ha természetesen, magától szárad.
Kattints a további képekért!

Furcsa, megmagyarázhatatlan dolgokat művel a mobiltelefonod? Meglehet, hogy adathalászok férkőztek hozzá. Íme, a jelek.

Leadfotó: 123RF

VIA

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
A meleg nyári napokon természetes, hogy a klímát bevetve próbálunk megküzdeni a forrósággal, érdemes azonban csínját bánni vele!
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.