Lifestyle

Napi horoszkóp: Potyapénz üti a Vízöntő markát a nap folyamán. - 2022.09.23.

Az Ikrek vegye komolyan a teste jelzéseit, és forduljon orvoshoz! Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Ha nem vigyázol, akkor megint beleeshetsz abba a hibába, hogy túlvállalod magad a munkahelyeden. Ha állandóan te viszed a terheket mások helyett, annak előbb vagy utóbb komoly következményei lehetnek és az egészséged láthatja kárát.


IV.21. - V.20.

Bika

Komoly döntésre szánod el magad a mai napon, ez egy ideje már érlelődik benned. Szerencsére a családod és a barátaid mindenben támogatnak, bárhogyan is alakuljanak a dolgok! Ha valóban erre vágysz akkor ne hátrálj meg!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Légúti problémák kínozhatnak, talán annak is köze van ehhez, hogy egy régi problémádra nehezen találod a megoldást. Ne vedd félvállról a tested jelzéseit, mert nem tudhatod, hogy milyen tényezők állhatnak a háttérben.


VI.22. - VII.22

Rák

Ma teljes mértékben az érzelmeid irányítanak, emiatt könnyen elveszítheted a realitás érzékedet. Pedig nagy szükséged lenne most a józan gondolkodásodra, mert komoly döntést kell meghoznod, akár a magánéletedről, akár munkáról legyen szó.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ma szokatlanul ideges és ingerült lehetsz, pedig te általában lelkesen fogadod a kihívásokat. Most hajlamos lehetsz a legkisebb ügyet is felfújni és minden ok nélkül megsértődni. Jobban teszed, ha megpróbálsz nyugalmat erőltetni magadra!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Az új ismeretségeden jár az eszed egész nap. Amennyiben szeretnéd meghódítani, ne viselkedj távolságtartóan! Még akkor sem, ha félsz, hogy esetleg megint csalódás ér. Ha sokáig játszod az elérhetetlent, még az is megeshet, hogy félreérti viselkedésedet.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ha szembenézel végre önmagaddal, akkor könnyűszerrel rájöhetnél, hogy mitől is szenvedsz igazából. Talán éppen pont attól, hogy képtelen vagy bármit is következetesen és kitartóan véghez vinni. Most olyan helyzet állhat elő, amikor erre rácáfolhatsz!

X.24. - XI.22.

Skorpió

Ma nehezedre eshet alkalmazkodni a környezetedben élőkhöz, sőt még a munkahelyeden is gondjaid akadhatnak. Szeretnéd a magad útját járni, de úgy érzed, hogy most mindenki akadályoz. Valószínűleg nem véletlen, mivel nem alkalmas ez az időszak a terveid megvalósításához.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Nehezen fogadod el más véleményét, emiatt saját magadnak köszönheted a most felmerülő problémákat. Függetlenül attól, hogy igazad van-e vagy sem, ezúttal neked kell megtenned az első lépést. Környezeted hálás lenne, ha békülési szándékkal közelednél feléjük.


XII.22. - I.20.

Bak

Ma feledhetetlen pillanatokat élhetsz át a kedveseddel és ez a meghitt együttlét még szorosabbra fűzi a kapcsolatotokat. Talán megérett az idő, hogy elgondolkodjatok azon, hogy a kapcsolatotok milyen módon léphetne egy következő magasabb szintre.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ma váratlan pénzösszeg ütheti a markod, de ez ne jelentse azt, hogy azonnal költekezésbe kezdesz. A túlzások sohasem vezetnek jóra, főleg nem a pénzügyek terén. A meggondolatlanságodat később nagyon megbánhatod, gondolj a holnapra is!


II.21. - III.20.

Halak

Letört hangulatban lehetsz, mert a régóta dédelgetett tervedtől egyre messzebbre kerülhetsz Ennek nem a türelmetlenséged oka, tökéletesen tisztában vagy, hogy mindenhez idő kell, ennek ellenére még is megvisel a dolog.


Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A különféle izgalmas ruhatrendek mellett idén természetesen a figyelemre méltó cipőkből sem lesz hiány.
Egészség
A magnéziumhiány sokakat érint, nagyon fontos, hogy időben felismerjük a problémát és mielőbb tegyünk ellene.
Lifestyle
Nincs ahhoz fogható érzés, mint amikor a frissen sült, meleg kenyér illata járja át a házat. De tudtad, hogy van egy titkos összetevő, melynek köszönhetően nemcsak finom, de hihetetlenül puha is lesz...