Lifestyle

Napi horoszkóp: A Vízöntőt megpróbálja meghódítani az egyik közeli barátja - 2022.05.21.

Egy váratlan személy felbukkanása felkavarja a Skorpió világát. Napi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Lelkiismeretes vagy és ez meglátszik mindenen, ami a kezed nyomát viseli. Ez az oka annak is, hogy a mai nap szinte tökéletesre sikerül. Vannak olyan dolgok viszont, amelyek feletted állnak, és nem tudsz hatást gyakorolni rájuk. Ilyen lehet egy esetleges betegség is, nem árt felkészülnöd rá.


IV.21. - V.20.

Bika

A mai napod kissé másképp alakulhat, mint ahogyan azt elképzelted, de egy cseppet se búsulj. Sokkal jobban alakulnak az események, mint azt remélted volna. Néha neked is engedned kell az elvárásaidból, mert ezzel a saját életedet is könnyebbé teheted.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ma érzékenyebb és ingerültebb lehetsz a szokásosnál, előfordulhat, hogy szinte minden apróságra érzékenyen reagálsz. Így jobban teszed, ha a környezeteddel nem ma folytatod le az aktuális vitákat. Mindenkinek jobb, ha a mai napot inkább önmagad társaságában töltöd.


VI.22. - VII.22

Rák

A kötelességeid és a munka helyett ma foglalkozz kizárólag önmagaddal és a magánügyeiddel. Találkozz barátokkal, menj társaságba vagy éppen vásárolni, ha úgy tartja a kedved. A mai napon bármit tehetsz, csak egyet nem, munkával foglalkozni.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Harciasságoddal többet ártasz magadnak, mint amennyit használsz. Ha szép szóval próbálod rávenni a környezetedet arra, hogy elfogadják az álláspontodat, máris nyertél. Különösen a pároddal és a főnököddel kellene türelmesebbnek lenned.


Szűz

Legyél büszke arra, amit elértél és ne szégyelld megmutatni, elmondani másoknak sem a környezetedben. Nem kell kérkedned vele azért, de a siker az siker. Hadd tudja meg mindenki körülötted, mit értél el. Élvezd mások csodálatát, és ha van kedved hozzá, szervezz egy kisebb összejövetelt is.


Mérleg

Ma bármennyire is szeretnél a megszokott módon végezni a dolgaiddal, nem fogod tudni elérni, amit szeretnél. Valami új, valami más az, amire most szükséged van ahhoz, hogy túljuss egy problémán. Ébreszd hát fel a kreatív énedet, és tegyél ma valami olyasmit, ami tőled nem megszokott.


Skorpió

Ma egy váratlan személy felbukkanása emlékeztetni fog arra, hogy a dolgok nem mindig fognak annyira simán menni körülötted, mint ahogyan azt mostanában megszokhattad. Az életed során még nagyon sok harcot kell megvívnod, és ezek egy része nem lesz könnyű menet.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A napokban a saját érdekeidet kellene előtérbe helyezned, még akkor is, ha szeretteid nemtetszésüket fejezik ki. Most a pénzügyeidre koncentrálj minden erőddel, mert előnyös üzleti lehetőségekre bukkanhatsz, csapj le rájuk gondolkodás nélkül.


XII.22. - I.20.

Bak

A jó híredre és az anyagi biztonságodra különösen vigyáznod kell, ugyanis egy rossz befektetéssel sokat árthatsz magadnak. A munkádban kicsit magabiztosabb fellépésre lenne szükség. Most ne adj kölcsönt senkinek, mert nem biztos, hogy viszontlátod.


Vízöntő

A változatosság és a változékonyság napjait éled. Ha szeretnél szabadságra menni, akkor most nyújtsd be az igényedet. A szerelemben is nagyobb függetlenségre vágysz, ráadásul a baráti körödből valaki kivetheti rád a hálóját, ha lehetőséged van rá, ne állj ellen.


II.21. - III.20.

Halak

A belső feszültségedet akkor tudod sikeresen levezetni, ha képes vagy elvégezni azokat a feladataidat, amelyeket elvállaltál. Nem lesz könnyű megfelelned mások igényeinek, mivel egészen mást várnak el tőled, mint amit te vársz el saját magadtól.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Sokan kihagyják ezt a jelentéktelennek tűnő, ámde annál fontosabb lépést a sonkafőzés során. Vajon te is itt hibáztál eddig?
Sztárok
Ha ezt túl fogja élni Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme, akkor valószínűleg mindent. A sztárpáros igyekezett megnyugtatni a rajongókat.
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...