Lifestyle

Felnőttként kereste meg a biológiai szüleit a nő – rémisztő eredménnyel járt a kutakodás

Nem várt helyen lelt rá az apjára, aki szörnyű dolgokat tett.

Fel akarta keresni a szüleit, nem erre számított

Az Észak-Karolina államban élő Kathy Gillcristet csecsemőkorában örökbe fogadták. A 63 éves nő 2017-ben döntött úgy, hogy felkeresi a biológiai szüleit, ezért vásárolt egy DNS-tesztet, aminek segítségével rátalált az anyai ágáról származó egyik távoli unokatestvérére, Susan Gillmorra, aki amatőr családfakutatóként jobban beleásta magát Kathy származásának kérdésébe. Neki sikerült rálelnie a nő édesanyjára, akiről kiderült, hogy 17 évesen házasodott, és több gyermekét is örökbe adta, mielőtt megállapodott és családot alapított.

Gillmor később Kathy apjára is rátalált, de a felfedezés olyan rémisztő volt, hogy eleinte nem is akarta elárulni, ki volt ő. Ekkor Kathy megkérdezte, hogy valaki híresről van-e szó. Miután igenlő választ kapott, Gillmor a férfi nevét is elárulta neki: William Bradford Bishop Jr. A név eleinte Kathy-nek sem mondott sokat, de egy internetes keresés minden kérdésére választ adott.

Cikkünk folytatódik, lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Rák úgy érzi, összefogott ellene a környezete. Napi horoszkóp!
Sztárok
Buster Keaton az amerikai némafilmkorszak neves és meghatározó képviselője volt, a hangosfilm bevezetése miatt azonban színészi pályafutása hamar megbicsaklott. Élete utolsó évei méltatlan...