Lifestyle

Napi horoszkóp: A Szűz ölébe nem várt pénzösszeg landol. - 2022.09.21.

Az Ikrek bajba keveredhet a munkahelyén. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Ma túl sok terhet rakhatnak a válladra. Kihasználhatják a segítőkészségedet, és a lelkesedésedet. Ezért most határozottnak kell lenned, eljött az idő, hogy kiállj magadért és hallasd a hangodat, ha valamivel nem értesz egyet.


IV.21. - V.20.

Bika

Tőled szokatlanul csak tologatod a feladataidat a mai napon. Állandóan a munkádra koncentrálsz, most viszont még az apró dolgok is nehezedre esnek. Hiába érzed az ősz hangulatát, ez teljesen elvonja a figyelmedet. Talán ideje lenne elmenned szabadságra, neked is jár a pihenés!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ma indulatosabb vagy a kelleténél, emiatt mindenkivel összetűzésbe keveredhetsz. Most jobb, ha odafigyelsz minden szavadra, mielőtt bármit is mondanál, mert még akár komoly bajba is kerülhetsz, akár még a munkahelyi előrejutásod is veszélybe kerülhet.


VI.22. - VII.22

Rák

A mai nap nem múlhat el családi konfliktus nélkül. Kedvességed és jó humorérzéked azonban átsegíthet a legnehezebb pillanatokon is. Ne vegyél mindent a lelkedre, próbáld meg mások nézőpontját is figyelembe venni!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Nem a legszerencsésebben indul a napod, apró bosszúságok teszik próbára türelmedet. Ennek ellenére igyekszel megőrizni a nyugalmadat, mert nem akarod, hogy ilyen apró bosszúságok tönkretegyék ezt az egyébként szép napot.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Kedvező nap ez a mai az anyagi helyzetedet tekintve. Talán jó áron sikerül valamit vásárolnod vagy esetleg nem várt pénz üti a markodat. A szerencse mindenképpen elkísér a mai nap folyamán, ezért este ünnepeld meg ezt a szuper napot!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Nagy reményekkel vágsz neki a mai napnak, főleg, ha az anyagi gondjaidat szeretnéd megoldani. Tisztában vagy vele: ahhoz, hogy elérd azt az életszínvonalat, amire vágysz, rengeteget kell dolgoznod. A legfontosabb, hogy legyél kitartó és ne akarj azonnali eredményeket!

X.24. - XI.22.

Skorpió

Már kora reggel egy jó üzleti lehetőség jöhet szembe veled, ami azonnal beindítja a fantáziádat. Legszívesebben azonnal elfogadnád, mert ezzel nagyobb pénzjutalom üthetné a markodat és sokat lendíthetne az anyagi helyzeteden, szóval, élj a lehetőséggel!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Egy új ismeretség van kialakulóban az életedben, nagy reményeket fűzöl ehhez a kapcsolathoz. Kissé bizonytalan vagy, mert érzed, hogy túlságosan nagy a tét, és ha a vége újból csalódás lesz, az nagyon megviselhet téged lelkileg.


XII.22. - I.20.

Bak

Számodra nagyon fontos az őszinte, egyenes beszéd, ezért úgy gondolod, hogy nem szeretnéd magad jobb színben feltüntetni, mint amilyen vagy! Még akkor sem, ha ez hosszútávú előnyökkel járhatna. Úgy érzed, ezen a jövőben sem szeretnél változtatni.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Nem kellene minden apró sérelmen felbosszantanod magad. A dolgok folyamatosan változnak körülötted, ezért sem jó ötlet feljebbvalóiddal szemben kimutatni az ellenérzéseidet. Sajnos, ha tovább erőlteted a dolgot, csak te húzhatod a rövidebbet!


II.21. - III.20.

Halak

Elhatározod: mostantól odafigyelsz magadra, az egészségedre. Úgy érzed, nem engedheted meg magadnak, hogy kimaradj a munkából és a lelkednek is jót tenne a változás. Tarts ki az elhatározásod mellett, és tegyél is érte konkrét lépéseket!


Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A RTL-en feltűnő zsűritagok nem tették zsebre, amit kaptak a színésztől. Szabó Győző anno szerepelt is a műsorban.
Lifestyle
Te elgondolkoztál már azon, hogy mik azok a dolgok, amik mindig megtalálhatóak a hűtődben és a konyhádban? A hollywoodi filmekben általában mindig látunk sört a hűtőben, de az nincs a magyarok...
Sztárok
Kevesen tudják, de bizony Jennifer Lawrence-nek két bátyja is van, akik gyakran megtréfálták gyerekkorában, ám ennek ellenére mindig is szoros kapcsolatuk volt a testvéreknek, és ez így van a mai...