Napi horoszkóp: A Szűz ma olyantól kap segítséget, akitől a legkevésbé várná - 2022.05.26.

Az Oroszlánnak fontolóra kell ma vennie a szakítás lehetőségét. Napi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Általában nincsenek kommunikációs problémáid, vagy ha mégis adódnak ilyenek, azokat gyorsan és könnyedén megoldód. Mivel most jól mennek a dolgaid, egy kicsit több időt szentelhetsz a szerelmi ügyeidre. Itt az ideje a romantikának!


IV.21. - V.20.

Bika

Tőled szokatlan módon rugalmasan kezeled a váratlan helyzeteket, ezért talán meg sem lepődsz, amikor a mai nap eseményei arra kényszeríthetnek, hogy átértékelj egy-két fontos dolgot az életedben. Elsősorban anyagi természetű változásokkal kell szembenézned, amelyek teljesen átírhatják a kitűzött céljaidat.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Minden józan megfontolás ellenére gyakran keversz érzelmi szempontokat az üzleti tárgyalásaidba. Ez nem jelent feltétlenül közvetlen veszélyt, de valamilyen módon megnehezítheti a dolgaid kibontakozását.


VI.22. - VII.22

Rák

Elégedetlen vagy a dolgaid alakulásával. Azt szeretnéd, ha az üzleti életben és a magánéletedben is egyértelmű rokonszenvvel fogadnák minden lépésedet, még akkor is, ha ez történetesen kedvezőtlen számukra. Mondj le erről a kívánságodról, és minden sokkal gyorsabban fog menni!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Nem ér annyit az egész ügy, mégis sikerült egy álmatlan éjszakát szerezned magadnak. Ha partnered már úgyis kifelé kacsingat ebből a kapcsolatból jobb, ha elbúcsúztok egymástól. Ne félj a szakítástól, mert egy sokkal jobb jön helyette nemsokára!


Szűz

Anyagi ellentétek mérgezhetik meg partnerkapcsolatodat, a barátságaidat és éppen ez hiúsíthatja meg az elképzeléseidet. Könnyen előfordulhat, hogy váratlanul ma egy olyan személy pártfogását élvezheted, akinek a jóindulatában kételkedtél.


Mérleg

Szerencsés fordulat várható egy reménytelennek hitt szakmai ügyedben, és ezzel nagy lendületet vehet az anyagi helyzeted is. A szerencse ma melléd szegődik, és a csillagok állása most különösen kedvező új kapcsolatok, utazások és tanulmányok megkezdésére.


Skorpió

Egyre lazábban fogod fel azokat a kötöttségeidet, amelyeket korábban rettenetesen komolyan vettél. Végre rájöttél arra, hogy nem kell mindent egyedül csinálnod, vannak feladatok, amelyeket egészen nyugodtan ráhagyhatsz munkatársaidra, családtagjaidra.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Köss békét családtagjaiddal, ne szállj vitába minden jelentéktelen ügy miatt, most úgysem sikerül a saját elképzeléseid szerint alakítanod a dolgaidat. Az is jó megoldás lenne, ha legalább csak egy kis időre kivonulnál a családi küzdőtérről.


XII.22. - I.20.

Bak

Most sokat segíthetnek azok a barátaid, akik merészebbek, mint te. Ezúttal is hajlamos vagy arra, hogy túlzottan körülbástyázd magad, ezért kifejezetten hasznos lehet, ha vannak olyan barátaid, akik szelíden, szép szóval segítenek lebontani a magad köré emelt falakat.


Vízöntő

Ma olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor nem pontosan érted a körülötted zajló eseményeket. Talán olyan kérdés kerül elő, ami számodra teljesen ismeretlen. Olyan emberrel kerülsz vitás helyzetbe, aki annyira távol áll tőled, hogy azt sem érted, miről beszél. Légy passzív befogadó, így talán jól kijöhetsz ebből a kényelmetlen helyzetből.


II.21. - III.20.

Halak

Már régóta elégedetlen vagy a munkáddal, pedig már előre látható, hogy nem fogsz rosszabb helyzetbe kerülni. Ezekben a napokban kifejezetten előnyös, ha visszavonulsz, hallgatsz és nem te irányítod az eseményeket.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak