Lifestyle

Napi horoszkóp: A Rákot rossz hírekkel hívják fel. - 2022.08.23.

A Bika csalódhat valakiben, akiben teljes mértékben megbízott. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Már egy ideje azt érzed, valahogy nincs elég önálló cselekvési lehetőséged. A legkisebb függőséget vagy annak csak a látszatát is nehezen viseled. Mindent szeretnél egyedül csinálni, és ezért bizony most nehéz lesz a családi és munkahelyi együttműködés.


IV.21. - V.20.

Bika

Valakiben csalódhatsz, akiben teljes mértékben megbíztál és ez eléggé megvisel. Bár senkinek nem beszélsz erről, a környezeted felfigyel a lehangolt viselkedésedre. Gőzerővel veted bele magadat a munkába, úgy érzed, amíg a feladatokra koncentrálsz, addig nem jut eszedbe a magánéleti kudarc.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A magánéleted kedvezően alakul, mégsem felhőtlen az örömöd, mert ezúttal nem a te elképzeléseid válnak valóra. A párod ugyan jót akar, de szereté kézben tartani az irányítást. Próbáld vele megbeszélni a dolgot, mindkettőtök részéről kompromisszumra van szükség.


VI.22. - VII.22

Rák

Egy tervezett programod, talán egy kirándulás vagy baráti összejövetelen való részvételed veszélybe kerülhet, mivel egy telefonhívás során rossz híreket kaphatsz. A helyzet talán nem lesz annyira vészes, mint amilyennek először látszik, ezért ne ess azonnal kétségbe!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Lelkesen harcolsz a napi feladatokkal, ennek ellenére több apró kudarcot is át kell élned. Normális körülmények között ezeket egyetlen kézlegyintéssel elintéznéd. Most azonban nem vagy képes ilyen nagyvonalúan viselkedni.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Egy eseménydús napra van kilátás, akár még egy rövidebb utazásra is lehetőség adódhat. Most megnyugvással tölthet el az, ha ki tudod beszélni a problémáidat, felszabadulhatsz egy régóta tartó nyomás alól és végre kifújhatod magad.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Kimerültnek érezheted magad, fogytán van az energiád. Fontos a munka és a kötelesség, de nem szabad megfeledkezned a saját igényeidről. Ha úgy érzed, hogy jót tenne neked, ha kicsit pihennél, akkor vegyél ki szabadságot, és csinálj olyan dolgokat amelyek örömet okoznak!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ne ijedj meg a kihívásoktól, de főleg ne próbáld megúszni őket. Könnyen előfordulhat, hogy új tulajdonságokat fedezel fel, és olyan dolgokat tanulsz magadról, amik téged is meglepnek. Ne halogass tovább semmit, hanem vágj bele bátran!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Bármennyire is szeretnéd, mindent te sem tudsz egyedül megoldani. Ne hidd azt, hogy ezt várja el tőled a környezeted, ne legyél magaddal túl szigorú! Új lehetőségek nyílhatnak meg előtted, de ha szétforgácsolod az energiádat, akkor nem tudsz élni velük.


XII.22. - I.20.

Bak

Ha azon gondolkodsz, hogy változtass a lakóhelyeden vagy a munkád szólítana távolra, sohase feledd, hogy az új helyen rengeteg mindent kell megtanulnod. Ha külföldre mész, ismerned kell a nyelvet, és az sem biztos, hogy az itthon elvégzett képesítésedet használhatod.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Nagy kihívásoknak kell ma megfelelned, és ez most nem is esik nehezedre. Könnyen válogatsz az új feladatok között, a kreativitásodat pedig mások is megcsodálják. Ha vannak gyermekeid, velük nagyon jól alakul most a kapcsolatod.


II.21. - III.20.

Halak

Vágyaid sokkal messzebbre nyúlnak a lehetőségeidnél. Szeretnéd, ha minden sokkal jobban alakulna, mint az elmúlt időszakban. Nagyon szeretnéd a pénzügyeidet lazábban kezelni. Bármennyire szerények is a mostani kilátásaid, ne mondj le a vágyaidról!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Egyetlen dologra érdemes fókuszálnod, amiből rögtön leszűrhető, ha a beszélgetőpartnered épp megpróbál átverni téged.
Utazás
Home&Design
Végre egy ház, amit tényleg bárhova magaddal vihetsz, felépítése ugyanis csupán 6 órába telik. A belső tereitől pedig egyenesen padlót fogsz.