Lifestyle

Napi horoszkóp: A Kost ma áthatja az agresszivitás és a düh - 2021.10.02.

A Mérleg egyre inkább elvonulna a világ zajától. Napi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

kos

A Merkúr-Plútó nehéz fényszöge sajnos nem kíméli a jegyedet, agresszió, düh, türelmetlenség - ezeket tapasztalhatod leginkább a mai nap folyamán. Most sokkal jobban oda kell figyelned, hogy ne próbáld meg másokra erőltetni a saját akaratodat és véleményedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

bika

Bár hétvége van, a mai napon még is hajlamossá válhatsz arra, hogy elmerülj a feladataidban. Ilyenkor még a legalapvetőbb szükségleteidről is megfeledkezel. Pedig a szervezetednek szüksége van az odafigyelésre, a rendszeres testmozgásra, a vitamindús táplálkozásra. Ideje lenne önmagadra is időt szakítanod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

ikrek

Általában te vagy a társaság középpontja, remek beszélgető és vita partner vagy. Mostanában viszont visszahúzódóbb vagy, nem érzed magad elég informáltnak és érdekesnek. Talán nem kellene nagy jelentőséget tulajdonítanod annak, hogy mit gondolnak rólad mások. Inkább vedd a fáradtságot és tanulj, informálódj, mutasd meg a világnak, ki vagy valójában.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

rák

Az Oroszlán Hold hatására tudattalan hangulati vagy viselkedési elemek befolyása alá kerülhetsz. Legszívesebben visszavonulnál egy időre, de ne tedd, legalábbis ne teljesen. Sokat segíthetne ebben a helyzetben, ha meg tudnád beszélni nyomasztó érzéseidet valamelyik bizalmas barátoddal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

oroszlán

A Hold még ma is a jegyedben halad, de összeütközésbe kerül a Bika jegyében haladó Uránusszal. Nyugtalanságot és türelmetlenséget érezhetsz a megszokott dolgokkal szemben. Újdonságra, izgalomra vágysz, ez rendben is van, törj ki a karámból egy kicsit, csak ne csinálj őrültségeket, mert könnyen megütheted a bokádat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


szűz

Ma jelentősen felerősödhetnek ambícióid, olyan célokat tűzhetsz ki magad elé, amelyek megérik a ráfordított időt és energiát. De közben a családi életedről se feledkezz meg, elvégre hétvége van, a szeretteid is igénylik a törődést. Neked is jót fog tenni, ha feltöltődsz a társaságukban és újult erővel vágsz neki a megmérettetéseknek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


mérleg

Bár társasági ember vagy, most nem ártana elvonulnod a világ zajától. A csendben meghallhatod a saját gondolataidat, amelyek mesélnek neked a mélyen eltemetett vágyaidról és céljaidról. Gondolkodj el az elmúlt időszak hibáin, tervezd meg a következő hetedet. Kapcsolj ki mindent, legyen teljes a csend és a nyugalom körülötted.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


skorpió

Ma valami izgalomra és újdonságra van szükséged. Vénusz a jegyedben járva szórakozásra csábít, szombat lévén keress hát valamit, ami megtöri az életed egyhangúságát és feldobja a napodat. Menj el kirándulni egy szép helyre, próbálj ki új dolgokat. Bármit, csak ne ülj otthon és sajnáld magad azért, mert eseménytelen az életed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

nyilas

Ne számíts kiemelkedő eredményekre és elismerésre, mert inkább pihenésre, kikapcsolódásra van szükséged. Itt a hétvége, ha megteheted és nem kell dolgoznod, teremtsd meg a nyugodt légkört magadnak és a családodnak. Hidd el, feltöltődve sokkal hatékonyabban veszed a rád váró akadályokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

bak

Minden kihívás, amellyel ebben az időszakban találkozol, sokkal edzettebbé tesz, de a keménységnek is megvan az ára. Könnyen eltávolodhatsz a szeretteidtől és általában az emberektől. Szentelj sokkal több figyelmet az emberi kapcsolataidnak, ügyelj rá, hogy bensőséges legyen a viszonyod a számodra fontos emberekkel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


vízöntő

Jót tenned neked most egy kis környezetváltozás, ha van rá lehetőséged, utazz el vagy legalább tölts el egy kis időt egy jó baráti társaságban. A vidám együttlétek, nagy beszélgetések most igazán jót tennének a hangulatodnak. Ez segíthetne neked rendezni a családi viszonyaidat is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

halak

Ha ma olyan emberekkel találkozol, akiket nem ismersz, akkor légy nagyon óvatos és körültekintő. Talán egy olyan életérzést vagy dolgot mutatnak neked, amely csábítólag hat rád. De hidd el, a mai napon számodra nem léteznek csodák. Ez egy ilyen nap, amikor biztonságosabb számodra megmaradni a racionalitás talaján.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Fővárosi Állat- és Növénykert április 19. és 21. között rendezi meg a Föld Fesztivált, amelyen látványetetésekkel, állatbemutatókkal, állattréningekkel és kézművesprogramokkal várják a látogatókat...
Utazás
Három autó, egy gyalogos: meg tudod határozni az áthaladás pontos sorrendjét?
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.