Lifestyle

Napi horoszkóp: A Bika legyen óvatos, mert valaki ártani akar neki. - 2022.09.16.

Ma teljesülhetnek a Vízöntő azon a vágyai, amelyekről talán már lemondott. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Ma hatalmába keríthet a költekezési, vásárlási láz. Ha most nem vagy elég tudatos és megfontolt, akkor olyasmiket is összevásárolhatsz, amelyekre egyáltalán nincs szükséged. Mivel úgy érzed, hogy az utóbbi időben jól teljesítettél, ezért hajlamos lehetsz számolatlanul költeni a pénzt.


IV.21. - V.20.

Bika

Nagyon vigyázz ma, hogy kivel osztasz meg bizalmas információkat, mert valaki a környezetedben csak arra vár, hogy ártson neked. Nagy bajba kerülhetsz, ha nem vagy kellőképpen óvatos, figyelj oda a kommunikációdra, és határolódj el a kényes helyzetektől.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ma nagy szükségét érzed, hogy semmittevéssel töltsd a napot, és emiatt a munkádat is félreteszed. Ez rád egyáltalán nem jellemző, hiszen folyamatosan pörögsz, igényled, hogy tevékenykedhess, de pontosan tudod, hogy óvakodnod kell a kimerüléstől.


VI.22. - VII.22

Rák

Rengeteg az elintézetlen ügyed, és ez szinte leköti az összes életerődet, valamint energiádat. Próbálj meg csak a legfontosabbakra koncentrálni, és ne feledd: a családod és párod segítségére bármikor számíthatsz! Sőt a barátaid közül is sokan kisegítenek baj esetén.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Rengeteg dolgot terveztél mára, ezért minden percét igyekszel kihasználni. Egész nap azon munkálkodsz, hogy hasznossá tedd magad. Ha közben nem vagy elég figyelmes, azon kaphatod magad, hogy mások munkáját is te végzed el.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Pénzügyekben szerencsésnek mondhatod magad a mai napon. Ám pontosan tudod, hogy a pénz önmagában nem egyenlő a boldogsággal. Különösen, ha úgy érzed, hogy túl nagy áldozatot kell ezért meghoznod. Egészségedet és a családi harmóniát, ne kockáztasd feleslegesen!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Rengeteg érdekes, kreatív ötleted támadhat, gondolataid csak úgy szárnyalnak. Egy baj van ezzel, hogy mindet azonnal szeretnéd megvalósítani, anélkül, hogy a terveidet kidolgoznád. Vegyél vissza ebből a szárnyaló lendületből, a megvalósításhoz idő kell, tervezd meg előtte!

X.24. - XI.22.

Skorpió

Szenvedélyes és szeretetteljes kapcsolatra vágysz, ez a vágyad hamarosan teljesülhet. Álmodozó és romantikus vagy, de nem annyira, hogy ha szükséges, ne tudj józanul mérlegelni. Hagyatkozz megérzéseidre, azok megsúgják neked, merre kell haladnod az úton.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Rengeteg munka vár rád a mai napon, de ez nem idegesít téged, mert tele vagy energiával és készen állsz a megmérettetésre! Élvezed, hogy új terveken dolgozhatsz és nem félsz a kihívástól. Mivel szeretnéd, hogy elismerjenek, ezért akár nagyobb áldozathozatalra is képes vagy!


XII.22. - I.20.

Bak

Úgy érzed, itt az ideje, hogy változtatásokat hajts végre az életedben. Az otthonoddal kezded, és szeretnéd kicsit átrendezni a mindennapi környezetedet. Ügyelj arra, hogy ne hirtelen felindulásból kezdj neki, mert azzal csak a feladataid számát növeled!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A mai napon teljesülhetnek azok a vágyaid, amelyekről már talán lemondtál. Azonban legyél nagyon óvatos, hogy mire is vágysz leginkább, mert nagy eséllyel a rossz útra terelő éppúgy megvalósulhat, mint a nagy boldogságot ígérő. Gondold át minden döntésedet!


II.21. - III.20.

Halak

Nem erősséged a türelem a mai napon és a rutinfeladatok is rendkívül untatnak. Most viszont nincs más választásod, mert az előmeneteled függ attól, hogyan végzed el, azt amit kell. Ne türelmetlenkedj, inkább ugorj fejest a feladatokba, és bízz benne, hogy sikerrel jársz!


Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Igazából már lengedezett a levegőben, hogy nem működik minden megfelelően Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge között, a szakításuk bejelentése azonban mégis meglepett mindenkit.
Lifestyle
A Bak akár napokon belül meglelheti az új kedvesét. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Egészség
A fogamzásgátló tabletták a terhességmegelőzés egyik legnépszerűbb formái Magyarországon is az óvszer mellett. Most megmutatjuk, mi történik, ha elfelejtetted bevenni az adagodat.