Lifestyle

Napi horoszkóp: A Baknak ma minden összejön, és szerencsés lesz a szerelemben, valamint a pénzügyekben. - 2022.09.13.

Az Ikrek meg akarja szakítani a kapcsolatát néhány barátjával. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A felesleges vitatkozás helyett jobban teszed, ha belátod, hogy a mostani esetben egyáltalán nincs igazad. Nem érdemes kötnöd az ebet a karóhoz. Sokkal többre mész, ha most engedsz az álláspontodból, mert nagy az esélye, hogy alul maradsz ebben a vitában.


IV.21. - V.20.

Bika

A mai napon sokkal csendesebb és álmodozóbb leszel, mint általában. Többször azon kaphatod magad, hogy elmerengsz az elmúlt időszakon. Talán ez segítségedre lehet abban, hogy a háttérből, egy másfajta megközelítésből szemléld az eseményeket.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A baráti kapcsolataid sokkal többet jelentenek számodra annál, mintsem ostoba nézeteltérések és pletykák miatt feladnád őket. Ezt mindenképpen vedd figyelembe, mielőtt azon gondolkozol, hogy néhányukkal talán örökre megszakítod a kapcsolatot.


VI.22. - VII.22

Rák

Párkapcsolatodban feszültségek adódhatnak, emiatt lehangolt lehetsz. Abban reménykedtél, hogy sikerül megbeszélni a félreértéseket és megtalálni a közös nevezőt kedveseddel, de sajnos csalódnod kellett, egyenlőre nem nyitott a tisztázó beszélgetésekre.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Érzékenyen érint, hogy mostanában a karrierépítésed és a családi életed egyre kevésbé férnek össze. Meg kell értetned a családoddal, hogy nemcsak a saját, de az ő érdekükben is teszed. Rendkívül jó lehetőségek mutatkoznak, mindenképpen élj velük!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Próbálj meg sokkal higgadtabb lenni, és vedd elő híres józanságodat! Kisebb feszültségek mutatkoznak, de tartsd szem előtt, hogy apróságokból nem kell nagy port kavarni. Ezek jönnek és mennek, ezután sokkal jobb időszak köszönt rád.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A mai nap a feltöltődés és az erőgyűjtés ideje. Vegyél vissza kicsit a tempóból, és higgadj le% Ha erre képtelen vagy, akkor inkább sport által vezesd le azt a feszültséget, amely egy ideje már feszít téged. Jó terápia lehet az is, ha valakinek kibeszéled a problémáidat.

X.24. - XI.22.

Skorpió

A mai napon veszekedésekre, vitákra kerülhet sor a pároddal, és esetleg testvéreddel, családoddal. Azonban nem szabad hagynod, hogy az indulataid vezéreljenek. Ez nem azt jelenti, hogy ne mond ki, ami a lelkedet nyomja, csak próbálj meg visszafogottabban fogalmazni.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A ma felmerülő akadályok és nehézségek nem a mostani döntéseid következményei, hanem a múltban elkövetett hibáidnak vagy téves döntéseidnek. A sors most hajtja be az adósságait, jobban teszed, ha önszántadból mielőbb kijavítod a hibákat.


XII.22. - I.20.

Bak

Ma a Jupiter a nagy szerencse bolygója pártfogásába vesz, és végre fellendülhet a szerelmi életed. Nemcsak a magánéletedre van pozitív hatással, az anyagi ügyeid is kedvezően alakulnak. Akkor tudod leginkább a kedvező hatásait kihasználni, ha nem csak arra vársz, hogy a másik kezdeményezzen!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Sajnos kemény tanítómester a Szaturnusz, ami a jegyedben visszafelé járva lemondásra és elengedésre kényszeríthet. Ettől azonban nem szabad megijedned, mert amit elvesz tőled, az már nem szolgálja a fejlődésedet, illetve a későbbiekben sokszorosan visszaadja neked.


II.21. - III.20.

Halak

Komolyan meginoghat az anyagi helyzeted, ha továbbra is hagyod magad teljesen felesleges dolgokra rábeszélni! Semmilyen pénzügyi kérdésben ne dönts azonnal, hanem mindig adj magadnak elég időt arra, hogy alaposan átgondolhasd.


Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Recept
Vannak magyaros ételek, melyek híre már bejárta a világot, most mutatjuk azt az ötöt, amely a legnépszerűbb a külföldiek körében.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Utazás
Ünnepi díszbe öltözött a dél-alföldi kisváros, Csongrád. A Tisza-parti város főterén, a Kossuth téren már adventi fények, karácsonyi hangulat és változatos családi programok várják november 26-tól...