Lifestyle

Megtalálod a pillangót a napraforgók között? 140-es IQ alatt semmi esélyed

Készen állsz egy újabb lebilincselően fordulatos és ravasz képjátékra?

Segítesz az erdei állatkáknak?

Újabb nagyszerű fordulóval folytatódik facebookos képrejtvény-sorozatunk. Legfrissebb játékunk egyszerre idézi meg a nyár forró, vidám hangulatát, de már a kissé hűvösebb-szelesebb őszt is előlegezi - vagyis tökéletesen rezonál mostani közérzetünkre. Az ábrán - melyet erre a linkre kattintva tudsz szemügyre venni nagyobb méretben, illetve remek minőségben - egy napraforgómezőt láthatsz, melyet derűs erdei állatkák kémlelnek: egy pillangó után kutatnak. Csakhogy nagyon úgy fest a helyzet, hogy egyikük sem képes a tavasz gyönyörű, repülő hírmondójának nyomára bukkanni. Nos, segítesz nekik? Ne feledd, minden ügyességedre szükséged lesz, ha tényleg szeretnéd megfejteni a rejtvényt, de emellett bölcsen teszed, ha türelmesen, higgadt, okos előrelátással veted bele magad a játékba, és nem akarod a másodperc törtrésze alatt megfejteni. Adj magadnak pár percet, fuss végig a kép minden egyes részletén, motívumán, s ha úgy érzed, kezedben a megfejtés, már csak egy dolgot kell tenned.

Lapozz, a következő oldalon minden kiderül!

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Lifestyle
Ez a 3 csillagjegy, ha tehetné, egész nap csak aludna.
Lifestyle
A napszúrás komoly állapot, de megfelelő elővigyázatossággal és a tünetek időben történő felismerésével megelőzhetjük a súlyos következményeket.
Sztárok
Amióta a fejére került a korona, III. Károly királynak konkrét elképzelései vannak arról, miképpen alakítaná a monarchiát a jövő nemzedékei számára – fia, Vilmos herceg azonban nem egészen ért vele...