Napi horoszkóp: A Halak kifordulhat önmagából - 2019.11.03.

A Mérlegnek fontos lenne egy kis sport, hogy levezesse a feszültséget. Napi horoszkóp!

Kos

Egy utazás/ kirándulás, egy jó könyv vagy valami számodra fontos tanulás tud kizökkenteni rossz kedvedből, rossz álmodból. Tedd félre munkádat, ne gondolkozz rajta, akkor sem, ha egyfolytában előjönnek azok a képek, melyeket a holnap feladatai hoznak!

Bika

Nem könnyű elveszett hitedet megtalálnod, ami nélkül nehéz boldogan élni, s ami segíthetne elkerülni a betegségeket. Ám régóta együtt élt párodtól, vagy egy ismeretlentől elcsípett szó olyan hatással lehet, ami segítségedre van, hogy újra a régi legyél.

Ikrek

Ne csodálkozz, ha szerelmes szíved lángban ég, de azon se, ha tele vagy félelemmel, aggódással épp szerelmed vagy gyerekeid iránt. Ne terheld őket, hitet adj nekik féltő, netán birtokló mondataid helyett - egy közös ház körüli munka is megmenthet!

Rák

Ha ez a hétvége nem úgy sikerül, ahogy szeretnéd, engedd el! Nem csak a többiek, családod tagjai ludasak ebben, de te is benne vagy. Egy kezes taps nincs - ismerd fel, hogy félelmeid, akaratod, türelmetlenséged is jelen van – holnap talán jobb lesz!

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!