Lifestyle

Megjelent a kormány tervezete: ennyi szombati munkanapra számíthatunk 2025-ben

A foglalkoztatáspolitikáért felelős miniszternek évente kell rendeleti úton szabályoznia a munkaidő-beosztásnak a munkaszüneti napok miatt indokolt változtatását. Ennek a kötelezettségnek tett most eleget Nagy Márton.

Hosszú hétvégék és szombati munkanapok 2025-ben

Társadalmi vitára bocsátották Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter azon rendelettervezetét, mely meghatározza, mikor lehetnek hosszú hétvégék a jövő évben - írja a 24.hu. A foglalkoztatáspolitikáért felelős miniszternek évente kell rendeleti úton szabályoznia a munkaidő-beosztásnak a munkaszüneti napok miatt indokolt változtatását. Ennek a kötelezettségnek tett most eleget Nagy Márton. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

A tervezet szerint 2025-ben három szombat lenne munkanap.
Kattints a további képekért!

A munkavállalók értékelése alapján Magyarország legkedveltebb munkaadói a Yettel Magyarország, a Pepco Magyarország és a Harman Magyarország - közölte a Munkahelyeink.hu az MTI-vel.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Lifestyle
Volt már hasonló ügy Magyarországon, és az elkövetőre gyakorlatilag kihívták a rendőrséget. A nyílt wifi-hálózat azonban veszélyes is lehet.
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...