Sokan nem tudják Katalinról, mit gyűjtött - Erotikus tárgyakkal volt tele a cárnő szobája

Péniszekkel díszített asztal, szeretkező párok a székek karfáján. Úgy tartják, hogy Nagy Katalin cárnő szobája olyan erotikus bútorokkal volt tele, amelyek látványába ma is belepirulnánk.

A „nimfomániás” Nagy Katalin cárnő

A 18. században több mint 30 éven át volt Oroszország cárnője, modernizálva az országot és megváltoztatva Európa hatalmi struktúráját. És mint az európai történelem egyik leghatalmasabb nője, számos pletyka tárgya volt.

Ezek közül talán a leghírhedtebb Katalin állítólagos kielégíthetetlen szexuális étvágya volt. Széles körben nimfomániásnak tartották, és úgy hiszik, 300 szeretője volt. Néhányan még azt is állították (hamisan), hogy épp akkor érte utol a végezete, mikor egy lóval közösült.

Ami viszont kicsit reálisabbnak tűnik: Katalin egyszer megrendelt egy erotikus bútorgyűjteményt. A mai napig senki sem tudta bizonyítani, hogy ezek a darabok valóban a cárnő rezidenciáját ékesítették, de ha a történet igaz, akkor minden bizonnyal érdekfeszítő képet fest Nagy Katalin életéről.

Kattints a galériára!

Nagy Katalin 1729-ben született Sophie von Anhalt-Zerbst hercegnőként, és 16 éves koráig a porosz arisztokrácia körében cseperedett. Ezután családja politikai házasságot kötött közte és az orosz III. Péter között, amire 1745-ben került sor. Állítólag egyáltalán nem érdeklődtek egymás iránt és egyesek szerint el sem hálták a frigyet.
Kattints a további képekért!

A 200 évvel ezelőtt született Viktória királynő óriási szexuális étvággyal rendelkezett. Jelentős időt töltött azzal, hogy élményeit megörökítse a naplóiban.

leadkép: 123rf.com, forrás: allthatsinteresting.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Seann William Scott az ezredforduló meghatározó tinivígjátéka mellett a Cool túrában, a Végső állomásban, a Jay és Néma Bob visszavágban és Az Amazonas kincsében is feltűnt, viszont valamiért nem...
Lifestyle
A hagyományoknak megfelelően idén is a Herendi Porcelánmanufaktúra készítette el a magyar futam nyertes trófeáit.
Lifestyle
Az időzítés jelentős hatással lehet a szervezet működésére és az általános egészségi állapotra.