11 gyerekük van, mindegyikük nevét ugyanazon 4 betű variálásával alkották meg

Csak az A, E, L és X betűk kombinációinak keresztelték el a gyerekeiket. Vajon a 12. baby milyen nevet kap?

12 gyerek után leállnak

Gwenny Blanckaert és Marino Vaneenoo áprilisra várják 12. gyermeküket. Ez már önmagában is hírértékkel bír – figyelembe véve, hogy az édesanya mindössze 32 esztendős és legidősebb fiuk is csupán 13 éves jelenleg –, de az igazi szenzációt az adja, hogy a belga páros ugyanazt a négy betűt használták fel eddig minden csemetéjük elnevezésekor.

Az érdekes sztorit a 444.hu írta meg, akik kiemelték, a dolog egészen ártatlanul kezdődött, amikor megszületett Alex. Aztán gondoltak egyet a szülők, és a kistestvérek esetében sem tértek el a jól bevált A, E, L és X betűktől, így a következő tíz gyerek neve a következő lett: Axel (12 éves), Xela (11), Lexa (10), Xael (9), Xeal (8), Exla (5), Leax (4), Xale (2), Elax (1) és Alxe (6 hónapos).

A hagyománytól legifjabb – és a sorban utolsó – kisfiuk esetében sem szeretnének eltérni, már ki is találták, hogyan fogják hívni a kis jövevényt, de a nevet egyelőre nem árulták el. „Több lehetőségünk is maradt még, de néhányat lehetetlenség kiejteni. Szerencsére találtunk még egyet” – mondta el az anyuka. Egy kis utánaszámolással kideríthető, hogy összesen 24 ilyen kombináció létezik, amelyből még tizenhármat nem használtak el. Vajon mi lesz a csöppség neve, talán Exal?

Annyi bizonyos, hogy ezután nem bővül tovább a család, és ennek hátterében nem a felhasználható nevek elfogyása áll, hanem egy ennél sokkal praktikusabb indok. Gwenny elárulta, hogy bár sokan azt hiszik, nehéz egy ekkora családot menedzselni, az igazi problémát az jelenti, hogy a család két hétszemélyes autóval közlekedik és a 12. gyerekkel betelik az utolsó szabad hely is.

Az amerikai házaspár, Jolene és Andew hat gyermek világrajövetelének örvendhetett az elmúlt fél évtizedben.

Leadfotó: facebook.com/fotobookbelgium

Oldalak