Lifestyle

Te is ezt érzed? Ez az 5 dolog vezet a leggyakrabban munkahelyi felmondáshoz - Nem is gondolnád, mik játszhatnak közre

Az idegesítő kollégáktól kezdve az elavult munkarendszerekig sokféle irritáció érhet minket a munkahelyünkön, mégis megvan az az 5 leggyakoribb ok, amiért a munkavállalók a legtöbbször döntenek a váltás mellett.

Ezek miatt tervezik a váltást

Megmutatjuk azt az öt legfontosabb dolgot, ami miatt az emberek felmondanak, és azt, hogy hogyan lehet megbirkózni a negatív munkakörnyezettel Rachel Murray, a Bupa UK munkavállalói egészségért és jólétért felelős vezetőjének segítségével, aki a Metro-nak adott nyilatkozatában fejtette ki véleményét.

A karrierlehetőség hiánya Az elmúlt 12 hónapban 200%-kal nőtt a Google keresések száma a "munkahelyi előrelépés" kifejezésre. Ha nincs semmi, amiért a munkavállalók dolgozhatnának, akkor a morál és a motiváció csorbát szenved. Ha tehát az egyének úgy érzik, hogy a jelenlegi munkakörükben nincs több lehetőség a fejlődésre, vagy nincs lehetőség új készségek elsajátítására, ez negatívan befolyásolhatja a munkahelyi jólétüket, és arra késztetheti őket, hogy máshol keressenek munkát. A munkáltatóknak arra kell törekedniük, hogy fejlesszék csapatuk készségeit, minden egyes munkavállaló egyéni erősségeire építve, hogy elérhessék a bennük rejlő lehetőségeket - mondja Rachel.
Kattints a további képekért!

Forrás: Metro Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...
Home&Design
Hiába vigyázunk gyönyörű fa bútorainkra, előfordulhatnak kisebb-nagyobb karcolások. Ne essünk kétségbe, egy meglepően egyszerű trükkel percek alatt helyrehozhatjuk a hibát.