Lifestyle

Ne csak egy dologra használd a muffin sütőformát! El sem hiszed, mi mindenre jó még

Szinte minden háztartásban található muffin sütőforma, a legtöbben azonban nem tudják, milyen sokféle felhasználási módja van.

Érdemes kipróbálni

Létezik egy egyszerű, mégis többfunkciós konyhai eszköz, ami a te otthonodban is megtalálható, egészen mostanáig azonban csakis arra használtad, amire az elnevezése is utal – ez a dolog nem más, mint az a sütőforma, amiben az isteni muffinok készülnek. Ez a pikk-pakk összedobható desszert sokak kedvence, ráadásul számtalan ízkombinációval lehet kísérletezni, a lehetőségeknek csak a fantázia szab határt. Ám arra bizonyára egészen mostanáig te sem gondoltál, hogy maga a muffin sütőforma sokkal több, mint egy szimpla kellék, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy összedobjunk pár darabot a közkedvelt édességből – az igazság az, hogy van néhány igencsak meglepő, egyben zseniális felhasználási mód, amelyre tökéletesen alkalmas ez az eszköz. Részletek a galériában!

Pillanatok alatt jó hangulatot tudsz varázsolni a konyhában, vagy akár az egész lakásban, ha teamécseseket helyezel a rekeszekbe. De persze a gyertyán kívül más dekorációs is elem mehet bele, akár apró kavicsok vagy virágok.
Kattints a további képekért!

A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.

Leadfotó: 123rf

Forrás: Taste of Home

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...