Lifestyle

Mozgássérült parkolóhelyen állt meg a nő: durva üzenet várta, amikor visszaért a kocsihoz - Fotók

Egy boltba ugrott be a lányával a nő, aki egy mozgássérült parkolóhelyen állt meg az autójával. Amikor visszatértek a kocsihoz, valósággal sokkot kaptak.

Parkoló

"Micsoda idióta" - osztotta meg indulatait a Reddit-en egy lány a TWN.hu híre szerint, aki "Capnducki" néven regisztrált az oldalra. A posztjában egy nem mindennapi történetről számolt be, amit az édesanyjával együtt kellett átélnie Gungahlinban. A lány leírja: Ausztráliában ment el vásárolni az anyjával, az autójukkal egy mozgássérültek számára kialakított parkolóhelyen álltak meg. Miután bevásároltak és visszatértek a kocsihoz, egy cetlit láttak meg az autóra erősítve. Már az első mondata is elég erősre sikeredett: "Szia, te tényleg retardált vagy?" - kérdezte az ismeretlen, majd jött a folytatás.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.