Mozdulj velünk! - Online edzés 22. - Simitska Tímeával

FemGym rovatunk legfrissebb edzésének keretében Simitska Tímea, az Oxygen Wellness oktatója invitál minden kedves olvasót egy kiadós gerinctréningre, amely az egész testet átmozgatja. Mozdulj velünk!

FemGym - mozdulj velünk! Online gerinctréning Simitska Tímeával

Tizenöt évnyi élsportból (10 év szertorna-többszörös országos bajnok, majd 5 év tánc Európa legjobbjai közt versenyezve) szinte magától értetődően kerültem át az edzői oldalra, a fitnesz világába.

Több mint 25 éve tartok csoportos órákat, jó pár éve személyi edzéseket is. A hagyományos aerobikos vonalból az elmúlt években áttettem a hangsúlyt a prevenció-rehabilitáció, illetve a mozgásképzés- és javítás felé, elsődlegesen a gerinc egészségére összpontosítva.

Gerinctréning Simitska Tímeával

Preventív gerinc- stretching, pilates trénerként, valamint nem meghazudtolva a tornász és táncos múltamat, klasszikus balett alapjaimat, óráimon hangsúlyos a testtartás javítás, az esetleges helytelen mozgásminták korrigálása, a szép és harmonikus mozgás kialakítása, mindeközben a gerinc egészségének megóvása vagy annak visszaállítása. Inspirál, hogy megmutathatom és tovább adhatom a vendégeimnek a mozgás szeretetét, fontosságát, kultúráját és művészetét, hogy a közös edzések alatt megtanulják a testüket minden mozdulatukban tudatosan és helyesen használni.

Mozdulj Timivel!

Legnagyobb szakmai sikerélményeim közt tartom számon, amikor idővel saját magukon is látják, életminőségükön érzik a pozitív változásokat, és boldogan osztják meg velem a fizikálisan könnyedebb mindennapjaik, egy-egy „már simán” jól kivitelezett gyakorlat, a „jó a tükörben viszontlátni magamat” vagy épp a környezetük által bezsebelt újabb bókok élményeit.

Jó edzést kívánunk neked!

Ha egész testet átmozgató edzésre vágysz, miközben lelkileg és mentálisan is feltöltődsz, Dóri segít.

Fotó, leadfotó: Simitska Tímea

Oldalak