Mozdulj velünk! - Online edzés 18. - Pancsó Gergővel

FemGym rovatunk legfrissebb edzésében ismét Pancsó Gergővel mozoghatsz, aki pontosan tudja, milyen egy kiadós, izzasztó tréning. Mozdulj velünk!

FemGym - mozdulj velünk! Online edzés Pancsó Gergővel

Pancsó Gergely számára a mindennapos testmozgás gyerekkora óta az élete része. 12 évig válogatott aerobik versenyző volt, többszörös magyar bajnok. A Testnevelői Főiskolán szerzett testnevelő - gyógytestnevelő tanári mesterdiplomát, az főiskolai évei alatt kezdett edzősödni, 2019-ben "Az év legjobb új oktatója" lett a BioTech USA és a Just Clear díjátadóján. 2018 óta a Magyarország Szépe felkészítő edzője. Az Oxygen Wellness Naphegy csoportos óráinak szakmai vezetője, emellett aerobik oktató és személyi edző.

Ha intenzívebb mozgásra vágysz, Gergő a te embered

Pontosan tudjuk, hogy otthon, a négy fal között edzeni nem olyan felemelő és nem ad annyi motivációt, mintha ugyanezt a konditeremben vagy a szabadban tennénk, viszont még mindig a legjobb opció, amelyre szükségünk is van ebben a nehéz időszakban. Ha te is úgy érzed, hogy tavasszal ideje megújulni, változtatni, életmódot váltani és feltöltődni, online edzéseinkkel segítünk neked, hogy a bezártság alatt is legyen lehetőséged sportolni. FemGym rovatunk keretében hetente háromszor edzhetsz neves trénerekkel, az alábbi videóban például az Oxygen Wellness egyik oktatója, Pancsó Gergely ad egy kemény alakformáló órát, amihez kitartást kívánunk!

Jó edzést kívánunk neked!

Ha egy kiadós gerinctréningre vágysz, amely az egész testet átmozgatja, Timiben nem fogsz csalódni.

Fotó, leadfotó: Pancsó Gergő

Oldalak