Mozdulj velünk! - Online edzés 10. - Lukács Dórával

A hetente három online edzéssel jelentkező rovatunk, a FemGym keretében ezúttal jógázni tudsz Lukács Dórával (Urban Yogini), akinek segítségével garantáltan feltöltődhetsz - testileg-lelkileg.

FemGym - mozdulj velünk! Online jóga Lukács Dórával

Lukács Dóra (Urban Yogini) vezető oktatóként évek óta tart állandó órákat, jógatáborokat, női köröket és női jógaterápiás workshopokat. Jóga filozófiát és pszichológiát tanult, és folyamatosan bővíti tudását önfejlesztő/gyógyító technikák elsajátításával, mint pl. a Theta Healing vagy a Source Memory Healing, amit a jógagyakorlás kiegészítéseként használ. A jógaoktatás mellett konzulensként igyekszik segíteni az útkeresőket, egy boldogabb és tisztább élet felé vezető úton.

Lukács Dóra - akivel garantált a testi-lelki feltöltődés

Lukács Dóra (Urban Yogini) jógaoktató neve ismerősen csenghet a zenei kultúrát figyelemmel kísérők körében, hiszen Fedora Magyarország egyetlen női mc-je. A dob-basszus színtéren régóta aktív Mc/énekesnő olyan zenekarokban és projectekben dolgozik, mint például a Random Trip, Pilvaker, Cloud 9+ ,vagy a Belga ,de saját dalokat is készít és számtalan hazai és külföldi dj mellett láthattuk már őt. Chris.Su-val közös dalai nemzetközi sikereket értek el, még a legendás, angol szervezésű szardíniai Sun and Bass fesztiválon is zenéltek.

Online jóga Dórival

A jóga évek óta nagy népszerűségnek örvend Magyarországon is, egy olyan edzésforma, amely egyszerre mozgatja meg a testet, közben pedig a lelkünk is feltöltődik és mentálisan relaxálhatunk. Egy fárasztó nap végén tökéletes mozgáslehetőség, pláne, ha olyan profi oktató van a segítségünkre, mint az Oxygen Wellness trénere, Lukács Dóra (Urban Yogini). Kapd elő a matracod, a pozitív éned, és jógára fel!

Jó edzést kívánunk neked!

Ha intenzívebb, egész testet átmozgató edzésre vágynál, Gergő a te embered.

Fotó, leadfotó: Lukács Dóra

Oldalak