Lifestyle

Halálos beteg kisfiúnak adta a máját a modell, ami a testével történt ezután, mindenre hatással lett - Fotók

Fiatal volt, gyönyörű modell és kellően magabiztos: a 26 éves lány élete azonban a feje tetejére állt, miután meghozta élete legnehezebb döntését.

Segítség

Sophia Hughes már három éve Ausztráliában élt, amikor bátyja 2016-ban felvette vele a kapcsolatot. "Az újdonsült apának rossz híreket kellett közölnie. Fiánál, Oscarnál röviddel születése után ugyanis súlyos májkárosodást diagnosztizáltak. Az orvosok azonban megtiltották neki és feleségének, hogy ők legyenek a fiú donorjai. Sophie Hughes nem habozott sokáig, felajánlotta a segítségét, de a bátyja családja hallani sem akart róla" - írja aTWN.hu. De a történet itt nem ért véget.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.