Lifestyle

Elrabolták és meggyilkolták a lányát – egyesével vadászta le a mexikói kartell tagjait a bosszúszomjas édesanya

Miriam Rodriguez nem nyugodott bele lánya eltűnésébe és halálának híre után bosszúhadjáratba kezdett. Pisztollyal, hamis személyi igazolvánnyal és álruhákkal felfegyverkezve dacolt egy rendszerrel, amelyben gyakran a büntetlenség érvényesül.

Egy édesanya haragja

2014 volt, különösen zord idő San Fernandóban, Mexikóban. Sok bár és étterem bezárt a lövöldözéstől való félelem miatt. Szinte rendszeressé váltak a kisebb-nagyobb utcai összecsapások a kartellek között. A Zéták egykori főnökeikkel háborúztak, a rendszeres harc viszont költségekkel járt, amiket nem tudtak fedezni. Így hát ártatlanokat ragadtak el váltságdíjért cserébe, vagy fiatal fiúkat soroztak be csapataikba, akaratuk ellenére. Luis, Karen bátyja elköltözött, hogy elkerülje a veszélyt, de a lány maradt, hogy befejezze az iskolát és segítsen vezetni anyja ruházati üzletét. Végül ez lett a veszte. Január 23-án, amikor Karen készült behajtani a forgalomba, két teherautó elállta az útját, majd fegyveres férfiak törtek be a lány autójába és elhajtottak…vele együtt. Édesanyja, Miriam Rodrigues elborzadt a ténytől, hogy a hatóságok milyen kevésre voltak hajlandóak a lány előkerítése ügyében, így inkább fizetett a kartellnek, csak engedjék el a gyermekét. A pénzt elvették – több alkalommal is - de Karen nem tért haza. Hetekkel az utolsó kifizetés után Miriamben tudatosult, hogy a lánya már nem él. A gyász helyét szinte azonnal felváltotta a bosszú utáni vágy. Megfogadta, - kerüljön akár az életébe is - hogy addig nem nyugszik, amíg le nem vadássza egyesével a lánya gyilkosait. Így is tett. Részletek a galériában!

Miriamnek egyetlen nyoma volt, amin el tudott indulni. Egy név, amit az egyik összeg kifizetésekor hallott meg. Sama. Talán nem meglepő, de manapság tényleg mindenki posztol fotókat a közösségi oldalakon, még a gengszterek is. Egyik reggel, miután órákig pörgette lánya profilját, az anyuka felfedezett egy Facebook-fotót, amelyen Sama név szerepelt. Azonnal felismerte a férfit a találkozójukról, karcsú testalkatról és tisztára borotvált arcról. A fényképen egy fiatal nő állt mellette, egy fagylaltozó egyenruháját viselve két órával távolabb, Ciudad Victoria városában. Mrs. Rodriguez hetekig leselkedett a bolt előtt, amíg fejből nem tudta a nő műszakjait és kívül várt, amíg Sama meg nem jelent. Ekkor követte őket és feljegyezte a címüket.
Kattints a további képekért!

Az anya teljesen ki van, mert a férje nem hajlandó segíteni a házimunkában vagy a babával, annak ellenére, hogy nincs munkája.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.
Recept
Valentin-napon sem muszáj egészségtelen édességekkel tömni magunkat, ezért mutatunk pár szuper egyszerű, finom és egészséges receptet.