Ez valóban egy olyan „titkos fegyver” recept, amelyet érdemes mindig kéznél tartani, ha gyors ebédre vacsorára van szükséged:
Főzd meg a tésztát a csomagoláson található utasítások szerint, majd szűrd le, és tedd félre 1,2 dl tésztavizet.
Egy serpenyőben, közepes lángon olvaszd meg a vajat, majd adj hozzá 12 friss zsályalevelet. Főzd addig, amíg a vaj barnulni kezd, és a zsályalevelek ropogóssá válnak – ez kb. 7 percig tart.
Keverj hozzá friss citromlevet és az előzőleg megfőtt tésztát. Forgasd össze, majd add hozzá a félretett tésztafőző vizet.
Végül keverd bele a frissen reszelt parmezánt, ízlés szerint sózd és borsozd. Azonnal tálald.
Egyszerű, gyors és isteni finom!
2/2
Fotó: Pinterest
Video Horányi Juli, Tóth Vera, Mihályfi Luca: Tényleg nehezebb nőként a zeneiparban?
Ez valóban egy olyan „titkos fegyver” recept, amelyet érdemes mindig kéznél tartani, ha gyors ebédre vacsorára van szükséged:
Egyszerű, gyors és isteni finom!