Lifestyle

Minden étkezéshez tegyél spenótot, elképesztő dolgokat fogsz tapasztalni

Ezt mindenképp próbáld ki, rövid időn belül érezni fogod a pozitív változásokat!

Igazi superfood

Köztudott, hogy a spenót vastartalma igen magas, pont ezért az úgynevezett "szuperételek" csoportjába sorolják, azonban nemcsak ez az egy erénye van ennek a zöld finomságnak. Kiderült, hogy számos pozitív hatása van a testünkre, ahhoz viszont, hogy ezeket ténylegesen megérezzük, érdemes egy kis spenót-kúrát tartani, amikor is minden étkezésünkbe belecsempésszük valamilyen úton-módon a zöld leveleket. Teheted a reggeli gyümölcsös-zöldséges turmixodba, tésztához, rakott finomságokba, főzelékként is eheted, mitöbb, egy-egy süteményt is remekül feldobhat. Na, de most mutatjuk a számtalan pozitív hatása közül a legfontosabbakat.

Javul a vérkeringés - A spenótban magas a kálium, ami nagyon hatékony a magas vérnyomás ellen, non plus ultra, hogy még a vérkeingésünket is javítja.
Kattints a további képekért!

A legfrissebb kutatási eredmények alapján három gyümölcs is van, amely segíthet visszaszerezni a covidon, influenzán vagy akár csak egy mezei náthán átesett betegek szaglását.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Bizony, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket egyenesen cikinek tart az emberek többsége. Ilyen a Crocs papucs, vagy a lábmelegítő, és az ejtőernyős nadrág is.
Lifestyle
A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.