Menyasszonyt játszva, talpig fehérben jelent meg az idegen nő az esküvőn - dühöngött a násznép

A titokzatos hölgy ráadásul a menyasszony székét is elfoglalta a ceremónia kezdete előtt. Baljós érzés fogta el az igazi menyasszony lánytestvérét, s közbelépett.

Beleült a menyasszony székébe

Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor egy titokzatos, ártó szándékú betolakodó megpróbál tönkretenni egy esküvőt. Aki még sosem mondta ki a boldogító igent, talán bele sem gondol, hogy egy ceremónia megszervezése hosszú hónapokat - esetenként akár egy teljes esztendőt - vesz igénybe, s az étel- és ruhaköltemények gondos kiválasztása, az esemény menetrendjének-forgatókönyvének kidolgozása komoly, időt, pénzt és energiát egyaránt bőven felemésztő feladat. Mindezt veszélybe sodorni egyetlen botrányos gesztussal - nos, ez valóban az arcátlanság netovábbja. Ilyesmire csak olyasvalaki vetemedik, akinek személyes elszámolnivalója van a menyasszonnyal vagy a vőlegénnyel, esetleg gyengéd szálak fűzik valamelyikükhöz.

Egészen durva sztorit hozott nyilvánosságra a minap a Mirror: főszereplője egy fiatal nő, aki derekasan kivette a részét a lánytestvére esküvőjét övező lázas készülődésből, s persze a szertartás napján is az elsők között tűnt fel a vendégseregben. A menyasszony még meg sem érkezett, amikor a nőnek szemet szúrt, hogy egy ismeretlen hölgy jelent meg az esemény színhelyén. Menyasszonyi ruha díszlegett rajta, s kimért léptekkel, ellenállhatatlan magabiztossággal lépkedett előre a násznép rosszalló pillantásaitól kísérve, majd elfoglalta a menyasszony székét!

Fotó: 123rf

Lapozz, a történet folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2