Lifestyle

Szürreális helyzetben nyitott rá a menyasszony a vőlegényre: a megszeppent nő gyomra forogni kezdett attól, amit látott

Egy életre a nő homloklebenyébe égett a kínos jelenet.

Dráma az esküvő küszöbén

Az esküvőd előtt talán úgy hiszed, életed szerelmével készülsz egybekelni, ám még az utolsó pillanatban is történhet valami, ami szertefoszlathatja rózsaszínű tévképzeteidet. A Mirror most az egyik legszürreálisabb esküvői sztoriról adott hírt, ami valaha is napvilágot látott. Főszereplője egy menyasszony, aki hatalmas svunggal készült élete legfontosabbnak ígérkező napjára, ám az esküvő kapujában olyasmit látott, ami hosszú évtizedekre elvette a kedvét attól, hogy bármilyen férfival frigyre lépjen.

Kezdetben maga a násznép sem tudta, miért fogta el iszonyatos sírás a menyasszonyt, azt azonban már rögtön sejtették, hogy az esküvő megpecsételődött.
Kattints a további képekért!

Tíz éven át makulátlannak tűnt a házasságuk, a nő apró titka azonban mindent felborított.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Sztárok
Priscilla Presley nemrég régi emlékeket idézett fel, és őszintén mesélt arról, milyen is volt igazán együtt élni Elvis Presleyvel a memphisi Gracelandben.
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.