Ez a szexpóz illik a legjobban a testalkatodhoz: maximalizáld az élvezetet, miközben jól is mutatsz

Ahogy az öltözködés terén, úgy az ágyban is érdemes tisztában lenni azzal, hogy mely pózok emelik ki leginkább az alkati adottságainkat.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Esztétikum és élvezet találkozása

Bárki, bármit mond...minden nő tudja, hogy ha jól nézel ki és jól érzed magad a bőrödben, akkor bizony a szex is sokkal, de sokkal élvezetesebb tud lenni. Rengeten küzdünk manapság testkép zavarral, ami negatívan befolyásolja a szexuális életünket, hiszen ilyenkor ritkábban kezdeményezünk, kevesebb az önbizalmunk az aktus során, így a kielégülés is inkább feladatként hat, mintsem szórakozásként. Nehezen adjuk át magunkat az együttlét örömeinek, hiszen folyton azon kattogunk, hogy a párunk vajon észreveszi-e az általunk problémásnak vélt testrészeket és egyéb hibákat. Sőt, olyan alap dolgoknál leragadunk, mint a szexpóz, hiszen sokan szeretjük ilyenkor a testünkből legtöbbet takaró pozíciót választani. De miért is ne fordíthatnánk ezt a trükköt az előnyünkre? Bizony, vannak olyan pózok, amik az egyes alkatoknak pont a pozitív tulajdonságait emelik ki.

Fontos megjegyezni, hogy minden nő más és a testalkat csak egy tényező a legmegfelelőbb szexpóz kiválasztásánál. A kommunikáció, a kényelem és a kísérletezés mind fontosak. Ne feledjük, hogy mindenkinek saját egyéni preferenciái vannak, és mindig fontos beszélni a partnerrel az igényekről és vágyakról. A legfontosabb, hogy a szex legyen mindkét fél számára élvezetes és kényelmes! Minden nő egyedi és gyönyörű, és fontos, hogy olyan pozíciókat válasszunk, amelyek kényelmesek és örömet szereznek mindkét félnek. Kíváncsi vagy, hogy a te alkatodhoz melyik póz illik a legjobban? Pörgesd végig a galériát és keresd ki magadat!

Homokóra Ha homokóra testalkatod van, akkor te akkor vagy a legszexibb, ha ő közben foghatja a gyönyörű derekadat. A lovaglópóz kiváló választás lehet, így alaposan megcsodálhat téged, miközben tudod, ellenállhatatlan vagy.
Kattints a további képekért!

Ha végleg száműzitek a hálóból ezt a bizonyos dolgot, az csodákat tehet a nemi életetekkel!

Leadfotó: 123RF

DailyMail

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.