Lifestyle

Melyik oldalon alszol a franciaágyon? Ezt árulja el rólatok!

Tanulmányok szerint az, hogy melyik oldalon fekszünk a hitvesi ágyban, sokat elárul rólunk, de a párkapcsolatunk dinamikájáról is.

Kutatás

A legtöbb párkapcsolatban eldöntött tény, ki melyik oldalon alszik az ágyban. Nem csak a saját otthonában, a szállodában vagy vendégségben is automatikusan a "saját" oldalára cuccol le az ember - írja a TWN.hu. De függetlenül attól, hogy az ablak vagy az ajtó mellett alszunk-e el szívesebben, a franciaágyon az oldal öntudatlan megválasztása sokat elárul arról, milyenek vagyunk a kapcsolatunkban. A lap cikke szerint ugyanis az emberek általában a megszokásaik rabjai - nincs ez másképp az alvással sem. A legtöbben így már jó előre eldöntik, melyik oldalán alszanak majd az ágynak - még akkor is, ha szinglik. A testünk pedig hozzá is szokik a döntésünkhöz, ami az izmainkra is hatással van, és kialakul egy preferencia. Így, ha egy ágy másik oldalán kell töltenünk egyetlen éjszakát, már az is furcsának hat.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Sokan nem is gondolnák, hogy ha a cikkünkben is bemutatott két ételt párosítják egymással, az jelentős súlyvesztéshez is vezethet, legalábbis a szakemberek és egy tanulmány szerint.
Lifestyle
Élesztő a toalettben? Bár elsőre furcsának tűnhet, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a háziasszonyok által gyakran alkalmazott trükköt, ugyanis olyat tapasztalsz majd, amitől garantáltan lemész...
Sztárok
A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent...