Lifestyle

Átalakul két magyar tévécsatorna - új nevet is kapnak

Március 24-től hiába keresed majd ezt a két közkedvelt magyar tévécsatornát a kínálatban. Két új csatorna váltja őket, melyek friss, fiatalos tartalmat ígérnek.

Ezeket a csatornákat ne keresd március végétől

Március 24-én két csatorna is átalakul az Antenna Group magyarországi portfóliójában: az AXN, a VIASAT3 és a VIASAT6 a megszokottak szerint, a Sony Max viszont VIASAT2, míg a Sony Movie Channel VIASAT Film néven működik tovább – adta hírül az Origo. A portál közlése szerint a Sony Maxon mostanában olyan sorozatok mennek, mint a Heartland, A múlt árnyékában, a Kellékfeleség, az Oltári vőlegény vagy a Profilozók. A Sony Movie Channel – ahogy a nevéből is kiderül – filmeket ad egész nap.

A Sony Max helyére érkező VIASAT2 a közlemény szerint friss, fiatalos tévécsatorna lesz, amely leginkább a női közönségnek szolgál majd tartalmakkal. A nemzetközi felhozatalban a romantikus vígjátékok és főzőműsorok mellett új dráma- és bűnügyi sorozatok, valamint valóságshowk várják a nézőket. A Sony Movie Channelt felváltó VIASAT Film nevéhez hűen marad a filmes vonalnál: a csatorna a világ legnagyobb stúdióinak kasszasikereivel, klasszikus és kultikus filmekkel igyekszik majd bevonzani a nézőket, de tematikus hetekkel és filmmaratonokkal is próbálja majd színesíteni kínálatát.

A két csatorna átalakulásával erősítjük az Antenna Group teljes hazai portfólióját és a VIASAT-családot, amely szinte minden műfajban magas színvonalú tartalmakat nyújt a nézőknek, legyen szó nemzetközi sikersorozatokról, filmekről és valóságshowkról vagy hazai tartalmakról. A VIASAT2 és a VIASAT FILM bevezetése mellett fejlesztjük a VIASAT3 és VIASAT6 kínálatát is, amiben nagy szerepe lesz a saját gyártású tartalmaknak. Ennek részeként különleges jubileumi évaddal tér vissza az Észbontók is, amely számos meglepetést tartogat majd a műsor rajongóinak” – idézi Benda Gergely, az Antenna Entertainment ügyvezető igazgatóját a Pénzcentrum oldala.

A hollywoodi kasszasikert nem adják ingyen. Íme három világsztár története, akik nem kértek dublőrt, maguk vállalták a veszélyes jeleneteket, ezért kis híján az életükbe került a forgatás.

Fotó és leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Egy török művésznek köszönhetően ma már nem nehéz elképzelni, hogyan nézne ki Amy Winehouse, Heath Ledger vagy Diana hercegné, ha még mindig köztünk lennének.
Fashion&Beauty
A virágok nem feltétlenül számítanak forradalmian új, úttörő trendnek tavasszal, mégis van valami a tavasz kezdetében, ami virágokért kiált – legyen szó ruhákról, frizurákról, vagy éppen rúzsokról.
Sztárok
A rettenthetetlen és a Halálos fegyver filmek sztárja, Mel Gibson igazi szívtiprónak bizonyult az évtizedek alatt, hiszen három nőtől összesen kilenc gyermeke született. Az első házasságából...